Sunday, July 24, 2011

klimaks dua kali










serius! tuan tanah klimaks dua kali, erk**


haha.. tuan tanah dah 2 kali naik brooga.. kira kemuncak dua kali la kan?
klimkas = puncak = puncak broga.. boleh?
biasa la..tajuk kena mcm berbaur2 seks sket br org nak dtg klik dan baca..korang neh kalau x tawarkan sesuatu, mana korang nak rajin kan?

mcm dengan nuffnang tuan tanah, walau dah 2 bulan ada kat situ..1 sen pun x penah masuk.
maybe tuan tanah kena letak gambr bogel samar2, pastu suruh korang klik nuffnang kalau nak gambr penuh. bley mcm tuh?? hahaha

ok, merapu sudah! baik, tuan tanah utk kedua kalinya g berokga dengan bf dan gf. sebab bosan cuti x tau nak buat apa. so, tuan tanah pun hang out la dengan mereka2 ini...

shiapakah?? lets kita interodusss
cikgi huda aka payedd gf , huda gf, cikgu payedd, payedd bf aka mohd farid

ini huda gf.
men larik2 la plak kalau nak ambik gmbr. moh kita kejar! haaa!!


n yg tiada dalam gambr, adalah cikgu matun.. huda's n farid's gf

well.. kali ni plan kitorg x berapa nak mnjd mana. sebab haritu g awal2 buta n boleh sembahyang subuh lagi kat atas.
semalam pun plan nak gerak awal.. malangnya, silap jalan plus sume yg ada kat situ konsep2 blur2 highway. haha..

so, sampai la kitorg kat sana jam 7.50 pg.. kira ok la kan.. yg penting, tetap ramai gila yg nak panjat broga.. termasuklah adik2 kecil dan yg paling mengejutkan. ada sorang mama ni bawak anak dia dalam gendong kain yg umur dalam setahun mcm tu.. gila ka pa???

yaaayy! da nak sampai!

see? size plus pun boleh sampai ok. walaupun lepas tu tuan tanah kena ketok n blasah dengan dia sebab letih katanya.
dia x nak naik memula n ajak tuan tanah g curve.. tuan tanah layan ke curve kan masalahnya?

so, tuan tanah pun provok la putri2 lilin neh supaya buat aktiviti sehat dan ada faedah.. puas dok pujuk2.. putri2 lilin ini pun stuju la..

paling best waktu kitorg gelongsor kat tempat curam tu. si kibas ni pun nak slide jugak. laju dowh dia punya luncur.. sebab beban dia kat bawah kan. caboot**

mujur la tuan tanah sempat capai tangan dia. kalau x, merasa dapat blackberry percuma. eh!

agak2 mcm uji rashid x?? eh!

pose muka sangap utk menaril perhatian gadis supaya mnjd lebih semangat utk ke puncak~ tapi, nape si farid yg sampai dulu plak? kompius~



last2 sekali, sampai la kitorg kat puncak ittuu... so bila dah peloh2 melekit sume. nak la cuci kan?
maka, kitorg pun pegi la ke sg tekala utk mandi manda since badan dah mcm apa jek bau kan..

nak masuk kereta pun terasa syg sebab berdebu kot! tapi nak x nak, terpaksa lah..

dalam 20 minit drive, sampai la ke sg tekala.. kena bayo singgit! n..........................................

putri2 lilin pose2 ayu dalam sungai.. tuan tanah x bley kalah, maka............................


































hah korang, cepat bgtau! sapa lagi ayu!!



9 comments:

  1. Harus Tuan Tanah Kedaung lebih ayu...khen...?!!

    ReplyDelete
  2. wahhhhh..meroyan jap..memang aku nak sangat daki bukit broga tuhh....pas raya nanti harap2 jadilah seperti yg dirancang....

    ReplyDelete
  3. aiyooo... tjuk entry leh buat kilat sabung m'nyabung. hehehe...

    ReplyDelete
  4. I klimaks 10x tgk pic u yg last skali 2...

    OMG!!!

    ReplyDelete
  5. saya vote tuan tanah paling ayu sekali di antara semua. LOL

    ReplyDelete
  6. memang best naik broga hill...baru 1st pegi..cm nak g lagi jer...jom tuan tanah...hhiihih

    ReplyDelete