Saturday, July 2, 2011

wordless sunday~



wordless sunday lah sangat kan? evolusi katanya, sebelum ni wordless wed.. so, tuan tanah buat baru punya.. worless sunday yg x wordless langsung. haha..

ekceli, bohsan gila ok.. cuti bosan, x cuti pun bosan.. gini la manusia.. x penah nak puas apa yg dia ada. ye dok??

so, sejak 2 bulan kat klang. sekali pun tuan tanah x penah keluar atau jijak kaki ke KL lagi.. cool x?
hahaha.. sangat ok!

sampaikan kwn2 carot n letak cop dahi tuan tanah sbg warga klang tegar!
kaedahnya, sebab diorg ajak jalan2 or hang out, tuan tanah x leh nak ikut serta sebab x leh nak g..

ye la.. bukan kita x nak pegi. tp mmg x boleh.
kwn2 pun kdg2 kena paham dengan situasi..

area bandar puteri neh, susah sket kalau nak naik pblic transport. maklomlah, umah tepi highway..

kadang2 diorg ajak tu mcm umah kita neh sebelah lrt..

kalau sebelah lrt, ari2 tuan tanah jelajah KL ye..
so, kwn2 yg tuan tanah sayangi.. maaf bebanyak la ye..

befday ted semalam pun tuan tanah x g. bukan sbb x nak, tapi, mcm dikata lah..

hoho..
so, selamat ber hari ahad ye sume..
winx winx!!

3 comments:

  1. hahaha...wordless tu means tak perlu kata apa2...

    ReplyDelete
  2. tau la.. haha.. saje jek gatal.. thats y i cakap wordless sunday yg x wordless langsung

    :)

    ReplyDelete
  3. jauh lamunan mu....tp tangan ssapa enter-frame tu?

    ReplyDelete