Thursday, September 29, 2011

adakah biru merupakan warna saya??





actually.. tuan tanah baru sedar.. tuan tanah ada 8 helai kemeja warna purple.. :P

n cuma sehelai kemeja warna biru.. yg paling banyak ialah kemeja hitam.. diikuti oleh purple, kelabu dan sehelai light pink.. itu sahaja warna kemeja yg tuan tanah ada.
sampaikan my student penah tegow, cikgu suka purple eh??

n i dont know on how to answer them coz im not purple conscious..just pilihan warna utk baju2 lelaki x banyak.. so, penghujungnya.. beli jugak warna purple..

tp bukanlah dalam tona warna yg sama.. ada dark purple, ada light purple, ada purple violet n mcm2 lagi la..


kedua2 baju di atas nampak mcm sama kan? tp x serupa.. 1 ada tulang belakang n 1 lagi xde.. apa yg sama ialah.. dua2 purple.. :P
n maafkan saya sebab xde gambr yg senonoh sket sebab ada sorg mamarzzi gila aka huda suka shoot bhg belakang tuan tanah.. erk**


so time jejalan kat JJ aritu.. saja la masuk kat FOS.. n terbekenan la plak kat sehelai baju H&M neh..

tuan tanah ada selai baju H&M jugak sebelum ni.. warna biru. cuma lengan pendek.. suka pakai sebab kain dia jenis ringan n selesa pakai. plus, murah..

so, dalam dok pilih2 baju.. tuan tanah ambil keputusan utk beli yg warna biru since dah lama x beli baju utk diri sndr.. :P

at first.. i have to admit.. blue color make me look fairer!! hahhaa..

cuma kalau kemeja, akan menampakkan tuan tanah sedikit tua.. n my bff pun cakap.. u look great in purple n grey.. blue is not ur color..

:P

3 comments:

  1. Look good. Just one comment: kaki seluar is a bit long. Kalau trim sket baru overall look nampak lg ok. :)

    ReplyDelete
  2. wah....bile tgk gmbr 2 je trus focus montot... kemain lg montok. geram nk spike.


    kikikiki...

    ReplyDelete