Saturday, October 22, 2011

625 visitor utk posting single.. :P



woah.. sebabkan status tuan tanah single.. ramaiyg klik n masuk..sebelum ni, x penah sampai 6 ratus visitor.. tp semalam, bila tgk stats.. woahh!! 625 org. :P

tapi.. masuk je ramai.. komen, sedih! tapi x pe lah. x paksa korang komen pun.. n tuan tanah sndr pun malas n jarang2 reply komen kat blog kan? haha..

maybe sebab tu, tuan tanah xde mmber2 blogging yg rapat. sumpah xde.. kecuali beberapa org..

mcm hizami rahim aka budak lelaki sebelah pintu.. tu pun sebab he's my senior..
then.. daniel adie : tu pun sebab dia kwn kepada zami n tuan tanah penah date ngan BFF dia dulu.. hahahah**

then, abis..

the point is.. tuan tanah mmg sukar didekati.. maybe sebab tu org pun x ingin kot. buat sume2 sndr.. sedih x?

n yes.. tuan tanah mmg jual mahal sebab saya bukan murahan di tepi jalan. statement nak riak je kan.. but im not that cruel..

tuan tanah ialah org yg sangat senang dibawak berbincang dan seorg yg sangat penyayang..


tp kalau dah ditakdirkan karma.. bahawa tuan tanah akan single sampai ke tua.. saya terima! :P

9 comments:

  1. Kira ok la tu wahai tuan tanah. Be yourself. Kalau ada jodoh xkemana. InsyaAllah~

    ReplyDelete
  2. actually curious, kat sini boleh order tshirt and anything?

    ReplyDelete
  3. entri pilhan ramai..mst kt luar sane tgh tnggu turn nk msuk hahahha. . mst rasa sunyi gile2 kn bile single ni.. hurmm.. xpe2 kuatkn smgt je ok (^___^)

    ReplyDelete
  4. sabar ye :)
    pasti ada yg sesuai utk payedd
    klu bukan di sini, di 'sana' nnt insyaAllah

    ReplyDelete
  5. umar : thanks.. meh kita pakat2 berdoa.. :)
    ifa: haha.. chaiyokk!!
    norman: boleh.. kat sini pun boleh.. kat emel pun boleh..
    kan ada tulis kat side tepi emel siap dengan nmbr hp.

    khairi khadzir: i wish la.. n mmg tengah kuatkan semangat pun. haha

    Ri: haha.. amin..

    ReplyDelete
  6. cik muda sae: tengkiu ye.. sume makhluk tuna comel2 belaka.. :)

    ReplyDelete
  7. Hahaha. Tuan punya blog pun promote diri rupanya. Ingatkan jual2 barang jer.hihihi

    Honestly, my impression of you is, you kinda like someone yang jula juli bintang terbilang. LoL

    ReplyDelete