Saturday, October 1, 2011

ahad cara mohammad farid hanafi

hows ya sunday?? bg yg bujang n sukakan hiburan.. xde masalah la kan? leh lepak2 pavi, klcc, bb, sg wang.. mcm2 lagi tempat leh melepak.. kalau yg dah kawen, kena la jaga anak bini sume kan.. tp kalau yg belum kawen tapi xsuka melepak camne??

so, ahad cara mohammad farid hanafi ialah menggomol budak yg bernama alif hakimi aka mat gebu!! hehehe.. tapi hari ni muka dia mcm ketat sket sebab dia nak tiru2 muka tuan tanah.. hahhaa..
eh kau mat gebu..motif muka sentep??

eh.. senyum plak kao?? hahhaa


ni time ni geram nak pam2 pp dia..sebab dia asek2 nak ketok laptop neh.. hoho.. kijam x????






apa pun.. my ahad sangat best dengan budak neh.. boleh lambung2 dia.. boleh kejar2 dia.. yg paling best, dia suka naik tangga.. tapi x tau turun.. so, cara dia turun, buat muka sedih n depa tangan soh org amek dia. haha..

lagi satu..dia sangat melampau.. kalau suruh panggil mama, dia akan panggil abah.. time nak menyusu, pandai plak dia panggil mama..

geram2...;P

6 comments:

  1. Kesian budak tu..nmpk keterpaksaan dia..ahha

    ReplyDelete
  2. kan adie kan? muka ketat.. haha..

    ReplyDelete
  3. Alahai ciannya, tp comey! ....hello 15999, ada kes di sini! (kidding!) Hahaha...

    ReplyDelete
  4. haha.. x pe. budak gebu neh mmg suka kena gomol2.. lagi lambung tinggi, lagi dia suka.
    :)

    ReplyDelete
  5. mat gebu... hahaha.. sentap pakcik Mat Gebu..

    ReplyDelete