Friday, October 21, 2011

single for 1 year.. n now.. tuan tanah mahu mencari cinta baru..

jd solo ni.. kadang2.. senang, dan kadang2.. susah..senangnya.. kita nak ke mana pun xde sapa nak halang.. kita nak buat apa pun xde sapa nak larang. inst?? tapi.. bila sampai 1 tahap.. akan cakap..

ok!! im done wif single thingy!! need sumone to cheer my life! n its happens to me now.. n i mean.. NOW!!
smile inside but broken outside.. :P



well.. its hard to be single daddy wif 3 child..my kids need new mummy to replace the older one.. fainted**

( 3 child here belong to my auntie.. im not married yet.. just single n hot uncle wanabe ) darnn***

haha.. actually, maybe ramai la yg x tau.. yg tuan tanah neh dah setahun beberapa bulan menyolo..
since break last year.. mmg xde nak kapel2 or nak try dengan sapa2 dah..

tapi, lately neh.rasa mcm selenge jek.. bosan n bosan sebab xde sapa2.. i mean. jiwa ini terasa kosong.. dan kadang2.. jeles melihat kwn2 kat fb ada kapel masing2 n sakan bercinta..

yet, my student pun ada kapel diorg masing2.. cikgu nye jugak yg single x sudah..

saya x tau kenapa.. tp mmg xde org yg pernah mengurat saya.. there's nobody!!
saya bukanlah manusia yg memilih.. cuma kalau boleh.. saya nak yg sepadan dan sesuai..

big no to

* 30 tahun dan ke atas..
* 20 tahun ke bawah
* xde masa depan
* idop tanpa tujuan


and yes to
* 25-29
* idop yg ada wawasan
* sedap dipandang mata.. :P

so, kalau rasa ada kelayakan.. boleh isi form! lol~

n hey.. im serious!! single is bored!

32 comments:

  1. if i am girl.i'm surely had apply to be ur partner

    ReplyDelete
  2. tudia..suh isi borang siap..hik3..dasat2..eniway..insyaALLAH..ade tu nnti...

    ReplyDelete
  3. indeed single is tremendously bored!

    Regards

    ReplyDelete
  4. Perghhh......nak aku promot ke?..Blog DTS tu aweks ramai masuk?..haha ^__^

    ReplyDelete
  5. saya....saya.....saya....24...out of list.... T_T ahahahah~ guro2 saje...

    ReplyDelete
  6. naim: i wish! hahaha

    hawiz: normal prosuder tuh..pasni nak bawak g cek darah, tahap kesihatan, subur ke tidak. hahaha..

    mat gebu: sila3.. kerjasama dari pihak anda sangat dialu2kan.. :P

    sunah: ouh.. bawah umur. tamau2. haha

    ReplyDelete
  7. huk alohhh...

    takpe2...insya'Allah jodoh tu akan datang juga nanti, Allah da plan betul2 untuk payedd...banyakkan usaha dan doa... :)

    ReplyDelete
  8. I'm 21, muka pula macam retak dua ribu.. memang tak layak la dengan u... Hahaha..

    ReplyDelete
  9. alamak..out of list lah bro...haha hehe just kidding. btw, maybe in your age, single is bored, but, now, i am honestly feel that single is simple. single is a freedom! hehehe btw nice to know ur blog ;)

    ReplyDelete
  10. cikgu encem sgt..sbb tu sume pompuan takot nak dekat kot..ngee

    ReplyDelete
  11. sunah sakura: amin.. haha.. dah habis berusaha dah neh.. :)

    jackson : :)

    Fasihah: i dah lama sangat single ha.. bosan dah rasa.. mcm xde life

    Cik Hana: xde maknanya la nsem. haha..

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dari blog DTS!
    dah buat entri camni mesti ramai nak isi form nanti... heheheee

    moga bertemu jodoh yg sesuai!

    ReplyDelete
  13. jambu kacak bergaye xkn single kot..........jom cple haha..

    ReplyDelete
  14. terlalu memilih ni . nanti dapat out of list baru tau ;p
    for your age, u better find someone who can be wife-to-be rather than a girlfriend ;p
    life is too short,bro :)

    ReplyDelete
  15. teyha: haha.. btol la single.

    anon: xde la memilih sangat kalau list2 mcm tu je. lain la kalau tulis. nak mcm angelina jolie atau killafairy.. itu br memilih namanya.

    :)

    ReplyDelete
  16. alamakkk...out of list la plak...semoga cepat2 dpt jodoh eaaa...:)

    ReplyDelete
  17. mak aiiii...nak kena isi borang..baper lama la nak tunggu kena interbiu nih..

    ReplyDelete
  18. kelakar pula serius cri jodoh diblog...tp kuasa ALLAH kan, siapa tahu berjumpa jodoh di alam maya nie.


    Moga jumpa yg baik2 dan berkenan di hati hendakNya

    ReplyDelete
  19. gud ler....
    hope dpt mncari pnganti yg leh mmahami dan jujur....

    ReplyDelete
  20. gile ensem pn xde org norat...? aiiiyooo

    ReplyDelete
  21. jap aaa ahkak masuk dlm FB ahkak, sure ramai nk kenal ni. Good Luck bro!

    ReplyDelete
  22. adoyaiiii...napa la saya ni cepat sngt kwa dri peyott mak saya....hahahahaa...betol laaa kn..awk tu lelaki rasanya x rasa sngt laa sbb if lelaki dpt pompuan muda ke tua ke org x jeling2 sngt TETAPI klo pompuan yg dh berumur mcm sy ni dpt lelaki muda..masakk tinggaaa tadah umpat keji owg (ssb sy pompuan x kaya..hahha if kaya pedulik laaa)......sy umo dh 38 still single mingle tp sy hapi dgn life sy..jodoh Allah S.W.T yg tentukan..if pk2 sngt bleh gilerrr be..bkn x cari cuma belum diTENTUKAN oleh-NYA..sya doakan kejap lagi awk jumpa dgn MS RIGHT awk

    ReplyDelete
  23. ok jom i knlkan kat u kawan i yang cun, baek, keje bagus..hehehe..mau mau mau?

    ReplyDelete
  24. saya nak berkenalan boleh...??? tapi kerja biasa2 jer..gaji xbeso...paras rupa pulak kdg2 sdapla mata nk pandang, kdg2 plak...pandang2 jeling2..tapi saya suka memandang, sbb pandangan saya romantik sekali..kandang2 tue..sampai tereksiden mamat tue terkena pandangan asmara sya..hahahah..saya boleh jd ibu yg baik,Potensi itu sy nmpak dri dalam perut ibu sya lagi..huk2...

    ReplyDelete
  25. boleh email sya jika minat..jgn maki2 sy plak dlm email tue..nanti tuceng sya marah..auuuuu manjenye sya...nazlilam@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. kalau mcm tu ada can la member2 sy yg single and available, have good job nk kenal ngan u??hehehe

    ReplyDelete
  27. selalunye kalo stok2 muke cam u ramai la awek suke..tapi takot nk dekat sbb takot ade yg punye..so tuan tanah sile la mulekan salam perkenalan..btw im not 30 yet ..do i have a chance..(pergh gile ah..hahah)

    iris..

    ReplyDelete
  28. bapak hensem............tp harap hati dan perangai pun sama hensem la ngan muka u yer... amin....

    ReplyDelete
  29. I know its way too late to leave a comment to but better late than never right? **Selamat berpuasa btw :)

    ReplyDelete