Saturday, November 12, 2011

bagi yg ragu2 n cakap aku meniaga menipu, baca sini ye!


klik utk tumbesaran melampau utk sume pict**

well.. yes. saya meniaga produk2 kesihatan, kecantikan, pakaian dan mcm2 lagi.. yg sedihnya.. ramai jugak yg cakap saya menipu, n so on. agak sedih la. so, bg yg ragu2.. saya sertakan bukti di sini.. my wall post..

harap selepas ni, xde la yg maki2.. n cakap menipu ke mende..

saya mmg jual on9 n sume urusan by pos.. xde jumpa2 customer n pass by hand..

sebab apa? sebab im not keep stock. stock ada pd supplier. saya cuma agen. bila customer nak, bank in duit n saya akan suruh supplier hantar. senang.. x perlu susah payah.

so, kalau yg paham.. senang la.

yg xpaham ni la masalah. nak jumpa la, nak pass by hand la. saya malas nak layan customer yg cerewet. bukan memilih atau berlagak. im giving ur harga terbaik. n u nak i antar sampai ke depan rumah??

boleh jugak kalau nak mcm tu.. tp harga yg 250, jadi 350.. sebab cover transportation, minyak, tol, ulang alik dari umah ke tempat supplier n so on.. kalau sanggup, then, i have no problem. kalau x sanggup, usah banyak cerita. postage sahaja..

kadang2.. org yg suka cakap peniaga on9 ni menipu.. mmg customer " kaya raya" ..kalau xde duit lain kali. buat cara xde duit. x payah nak menyakitkan hati..

n lagi 1 spesis.. yg suka booking2 tapi senyap.. bila kita jual brg kat org lain, pandai plak dia marah n perli kita.
bro, saya meniaga on9.. stok bukan banyak. sapa cepat dia dapat..
kalau setakat booking, tapi bayarnya haram. ak nak pos mcm mana??

meniaga ni, kalau baik sangat dengan org pun. xde guna jugak,
so, sekali sekala, kena jugak mengamuk. geram lah! dok kata ak tipu.. tipu puk**** korang ha.



skali lagi as a remind.. kalau nak beli, saya alu2kan. dan saya akan layan sehabis baik. tapi kalau setakat nak buang masa, nak berkenalan, nak jumpa.. sorry to say.. i cant..x minat pun. n saya boleh bezakan org tu nak beli brg atau nak menggatal.


okeh.. have a nice day..







p/s : takot x? hahahhaha

4 comments:

  1. en.payedd ade profile PLANETROMEO gak ke??? pengsannnnn

    ReplyDelete
  2. ada. meniaga kat sana jugak. sebab kat sana ramai yg cari produk utk lelaki.

    ReplyDelete
  3. lol.. spe skp ko menipu ni... aku da jadi pelanggan tetap payed... barang sampai on time.. no delay.. jujur seh... meh sni aku story.. aku ada bli 2-3 brg.. duit da bank in... 2 brg sampai.. satu lagi out of stock... siap msg lagi ckp swoh amek brg laen.. aku malas nk banyak cara swoh je dya burn duit tu... xbyk mana pon.. RM65... tp peniaga jujur ni ckp xnak.. swoh gak aku amek brg laen... so korang pkir2 kan la... ni meniaga menipu ke or for real.

    p/s: aku click gambar atas jer... xpaham nape nk tgok batang org.. nak sampel? hahaha
    to zakriey: aku rasa ko ni ada masalah kejiwaan...

    ReplyDelete
  4. haha.. kan. x pela. dah org x nak percaya kat kit

    cuma tu la..jangan maki2,saya darah panas!

    ReplyDelete