Monday, November 21, 2011

MEH BESARKAN ZAKAR DENGAN VIMAX PADA HARGA PROMOSI.. RM 230!

INI BUKAN OMONGAN KOSONG.. THIS IS FOR REAL..


MARKET PRICE FOR VIMAX IS RM 329.. TAPI, TUAN TANAH NAK BUAT PROMOSI GEMPAK PADA WAKTU TERHAD.. CUMA RM 230 SAHAJA SEBOTOL DARI RM 329.. N STOK ADALAH TERHAD..


DAN APAKAH VIMAX? BUAT YG BELUM JELAS.. HERE'S THE EXPLANATION..





kalau utk hasil besar dan panjang.. tidak dapat dilihat dengan serta merta.. kena guna dalam jangka masa yg panjang dan disiplin.. amalkan selama 3-4 bulan. selalunya, bulan kedua atau ketiga, akan mulai nampak perubahan size. dan bulan seterusnya, perubahan size akan lebih cepat dan dapat panjang serta bezarkan zakar sehingga penambahan sebanyak 4 inci, asalkan ada bajet dan peruntukan, size idaman bukan sesuatu yg mustahil..tapi, kalau setakat nak tambah nafsu, nak tahan lama, nak keras padat.. hari kedua dah nampak hasil.. mmg terangkat lah! just kalau nak besar n panjang.. mmg akan ambil masa...

sebab ni pil herba terpilih.. bukan magik. so, mmg amek masa. sebab vimax ni membentuk dan mengepam darah ke zakar secara dalam. paham tu abang2 dan adik2?




Vimax Original Diimport Dari Canada

.

http://www.vimax.org.uk/wp-content/uploads/2010/05/vimax-bottle-large.jpg

.

Harga Pasaran bagi Vimax : RM 329.00++ (harga pasaran Malaysia)
Harga promosi kami, belian sekotak : RM 250 sebotol!

VIMAX -- Kapsul yang diimport khas dari Kanada yang telah mula mendapat tempat di kalangan pengguna Malaysia. Hanya makan sebiji kapsul untuk 4 hari utk maintenance atau 1 pil sehari selepas breakfast utk dapat hasil yg diidamkan.




• PENAMBAHAN PANJANG sehingga 3.5 inci
• KEKERASAN MAKSIMA
• KETAHANAN LEBIH LAMA

* Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100% -- Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan.

********************************************************************

.

Adakah Hasilnya Kekal?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS. Kita berkata anda boleh berhenti mengambil PIL-PIL VIMAX kerana ia tidak mustahak adalah lebih besar daripada 9 inci.. Sesuatu lebih besar daripada itu mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Satu zakar yang sangat besar sembilan inci atau lebih 9 inci, pilihan adalah milik anda.

Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?
Memanjangkan zakar sehingga 4 inci dalam masa 3 bulan !

- Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda;
- pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
- Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
- Berhenti pramatang pancutan mani;
- Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
- Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.

Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?

Pil-pil kita akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan telah kepuasan seks lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.

.

.

http://1.bp.blogspot.com/_bacRdkhy9Tk/S8khFhezUQI/AAAAAAAAABg/N9ekKoVZ-iU/s400/vimax.jpg

.

Vimax %100 Herba Selamat :

  • Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar – Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.
  • Ginkgo – Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.
  • Ginseng – Terpakai untuk memperbaiki kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma
  • Lihat Sejenis Pokok Palma – Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.
  • Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
- Keseronokan seksual yang bertambah.
- Lebih keras, lebih panjang
- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Anda bersetuju menggunakan produk ini tanpa paksaan dari mana-mana pihak, anda perlu tahu bahawa produk ini adalah diimport daripada luar Negara. Jadi anda bertanggungjawab ke atas penggunaan tersebut. Segala maklumat ini diambil daripada web di bawah :-

http://vimax.lx.ro
http://www.pillsexpert.com

.

.

.

.

Vimax Original vs Vimax Palsu

http://alpha-lipid.com/banner/vimax/vimax_ori.jpg

Vimax OriginalVimax Palsu
http://4.bp.blogspot.com/_3eiTP3ldVZ8/STfTBtosgvI/AAAAAAAAAUc/XqYniNoPXyg/s320/vimax-lovelornlure.jpghttp://3.bp.blogspot.com/__FnhhynvML8/SkQZ4Fe4jDI/AAAAAAAAAIE/x0dDHL1qmqA/s400/Fake+Vimax+in+Malaysia+1.jpg
  • Pil berwarna coklat
  • Diimport dari Canada
  • 30 capsul sahaja.
  • Pil berwarna biru-putih
  • Diimport dari China
  • 10 @ 30 capsul
  • Dikenali sbg Vimax Asian

2 comments:


  1. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan..
    Hebatnya abang..
    Besar..panjang..keras..
    Enm..nak lagi..
    >>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

    ReplyDelete