Sunday, November 13, 2011

Tasik Bandar Puteri, Klang

kalau pemuda2 lain memilih pavi, mid valley, sogo, tesco hatta jusco utk berhujung minggu ..

ak lebih senang memilih tasik bandar puteri.. x jauh dari umah. depan umah sahaja..
tempat ni xde la cantik.. sangat biasa.. xde apa2 yg best..

cuma ak masih lagi dapat merasa tiupan angin sepoi2 bahasa dan melihat burung2 berterbangan di waktu ptg..
sesuai la nak layan jiwa dan perasaan ptg2 kan..

bulan lepas, gigih kan promosi nak cr pasangan kat blog. sampai sudah xde jugak..

ntah apa yg korang cari ha.. mentang2 ak xde BMW.. korang x pandang ha.. gitu sentap**

xpela.. kita redha je wak.. kalau ada, ada la.. kalau xde..xde la..

malas dah nak pikir2.. keje lagi bagus.
kaya kang, boleh beli sapa2 jek yg nak.. kalau org malaysia demand.. pegi je Thailand or Indonesia.. sana murah2 sket.. rebah**

ok, nak siap2 dah.. nak g sekolah.. minggu ni last..pastu cuti panjang.. wohooo!!!!

haa, yg korang yg lain jeles kenapa? sapa suruh x nak jd cikgu? merasa la g keje tetiap pagi balik malam. kipas api**

bai!!!

9 comments:

  1. aii, takkan takde cikgi - cikgi kat sekolah yg berkenan...musykil nih...

    ReplyDelete
  2. orang pompuan tkut nk bg respon, payeed handsome sgt nt tkut mkn hati, hehehe

    ReplyDelete
  3. Poyo ja. Hari tu I nak, u yg memilih. *ambik kau*
    XD

    ReplyDelete
  4. haha ... dok kt bandar puteri rupenye.. xjauh ngan shah alam ngenge

    ReplyDelete
  5. yang materialistik je pandang bmw~ ade beskal pun da kira okay what!

    ReplyDelete
  6. yg ikhlas: cikgu2 sana sume dah kawen. haha

    yg cik pun.. tua sangat. mati**

    pemilik mata coklat: no la.. saya setia. haha

    jackson : ha?

    mohd khairi: yap.. im stayin at Klang

    Sara: haha.. u nak date naik basikal? haha

    ReplyDelete
  7. cool apa date naik beskal~ Nak try?

    ReplyDelete
  8. klo jodoh nanti ade la.. u bukn x ensem pun..

    ReplyDelete