Tuesday, December 6, 2011

ARMANI EXCHANGE TEE RM 50 ONLY






haa.. sume cantik2 kan? baju ni ada 2 design utk AX.. 1 design helang dan 1 lagi ala2 lukisan burung tu ha.. baju kedua2nya ialah 3D.. so, mmg menarik.. dan utk mereka yg takut dan risau dengan size.. nampak x kat atas tu? dari kiri, size M, L n XL.. mcm xde beza mana pun. cuma panjang n labuh baju jek beza sket.. tp XL still can fit me well.. so, baju ni mmg direka utk mereka yg berbadan x lebih dari L utk pakaian biasa. hehehe..

sebab cutting dia lagi kecil dari topman atau philosophy.. yg tuan tanah pakai di gmbr2 bawah ni size L..

size M dah mcm XS.. hanya yg btol2 berbadan kecil san skinny sahaja sesuai pakai. kalau x, mmg terkeluar perut2 sume. hehehe..















hhehe.. i know.. dah lama gila kot x update blog. buat camne.. bz cari rezeki.. anak bini banyak nak kena sara..

just nak bgtau.. stok utk baju armani xchange dah sampai. size mmg jenis sendat. haha.. tuan tanah pakai size L utk amek2 gambr.

kalau pakai M, da jd mcm baju seksi plak nnti nampak pusat.

baju2 ni terhad.. so, sapa nak kena cepat la.. size pun terhad.. size M yg paling laku sekali walaupun sbnrnya size dari M ke XL xde la jauh beza mana sebab dia cutting slim.. n material dia plak jenis spandex... mmg meregang dan akan terletak di badan..

harga plak murah2 jek.. butik punya harga sah2 la cecah rm 300.. uptown plak rm 80-90..
tp tuan tanah cuma jual rm 50 sahaja utk setiap pasang .. beli 2 pasang, free postage..

suar yg tuan tanah pakai yg warna lusuh tu, original guess.. rm 190 sahaja.. kaki kecil dan slimfit.. cuma x berapa nampak slim sbb tuan tanah pakai size 33. hahaha...

okeh.. utk tempahan.. boleh hubungi direct ke my nmbr: 017 4344636
FB : payedd hazree
emel: payedd87@yahoo.com

tq~~

No comments:

Post a Comment