Tuesday, August 23, 2011

sebulan singgit jah gaji??



sentap lah mcm neh.. dah 2 bulan letak. cuma dapat rm 2.00 jah! ai ulang.. 2 ringgit..bukan 200..

tp visitor mencurah2 600 org sehari.. yg klik, 5 org jek daripada keseluruhan 80,000 pembaca..

hape? x percaya?
mai nak tunjuk bukti ha..


see?? ni bukan edit2 nahh.. mmg almost 80k visitor.. nak tgk hasil bayaran nuffnang plak?

lets sini...

amek! ni ha bukti dia.. tuan tanah dah letak gambr tercomel dah.. tapi, tetap lah x laku2.. winx**

erkk9.. tuan tanah bukan apa tuan2 dan puan2.. bukan la meroyan nak duit org kan,.

tapi, sangat lah berbesar hati kalau yg datang baca ni tekan iklan2 kat sini.. bukan rugi bateri atau pecah skrin laptop pun kan? at least, dapat menambahkan pengetahuan korang mengenai iklan2 dan isu semasa d nuffnang.. rebah*

ok. pendek kata.. tuan tanah skrg ni cuma guru praktikal.. xde gaji pun.. biasswa pun xdek, 1 sen pun x dapat.. sbb tu skrg gigih jual baju la, kemeja la, jeans la..

tp agak x berapa nak mendapat sambutan..tapi x pe la. x kan nak paksa org beli kan..

tapi.. kalau yg baik ati tu, tolong2 la ringankan beban tuan tanah by clickin all d ads by nuffnang kat blog neh..

kalau sorang klik 25 sen.. 10 org klik dah 2.50.. kalau 100 org?? kayoo lah..
anggap je la as a duit raya. hahaha..

sekurang2nya.. br la tuan tanah gigih updet segala mala crita kan..

eh, lupa plak.. selambut menyambut syawal ye x lama lagi.. n salam ramadhan.. :)

BURBERRY SLIMFIT COLLAR T-SHIRT RM70





size from M n L Only..

body fit.. very tight..

:)

emel me: payedd87@yahoo.com
hp: 017 4344636

prefer COD or by hand for now at : McD bandar puteri, Klang, Shah Alam

kalau pos, maybe korang x sempat pakai raya
:)

Sunday, August 21, 2011

calvin klein 3D Bodyfit rm70




burberry rm 50 L size.. 2 pcs only. ready stock!






mahu kacak di pagi raya dengan kos minimum serendah rm50?


baju: rm 50 sahaja
jeans: rm 120
belt: rm 70

tuan tanah: rm 10,000 sebulan.
thanks.. erk*

Friday, August 19, 2011

hermes tee bodyfit only rm50!

tadaa... baju ni semat.. tuan tanah suka gila kot....

sebb apa? sebab dia ada perincian yg sangat gempak,,nk tgk?? meh sini nak tunjuk!

tadaa,, nmpk tulisan n cora dia? timbul n 3d.. gempak . hehe..



size yg tersedia skrg cuma L
ready stock. ada 2 helai sahaja. so sapa cepat, dia dapat la..

inbox: payedd87@yahoo. com
contact: 017-4344636

calvin klein tee bodyfit rm50

tadaa.. meh2, ni baju baru neh.. hangat!!
sesuai dipakai d pagi raya...dan anda pasti akan kelihatan nsem bila memakainya... heheh..

ada 4 warna yg boleh dipilih.,.
merah
putih
hitam
kuning





baju ni body fit.. sesuai utk si kurus yg tinggi lampai or si muscular yg nak tayang body kekar tu..

kalau yg XL, boleh jugak kalau nak bergaya.. asalkan berani.. size XL pun ada. haha..

tp yg tuan tanah pakai neh ialah size M.. agak ketat la..
so, kalau nak order..

emel je tuan tanah.. payedd87@yahoo.com

x pun..msg or call terus utk order or tya hal2 berkaitan baju : 017-4344636

thanks
hehe

Wednesday, August 17, 2011

blackberry 9900 baharu


agak mcm x cool kan?? sama mcm bold 1 jek bentuk dia..plus, sangat lah mahal.. x tau g dia punya fungsi apa.. cuma google2 jek.

ye la.. tuan tanah x mampu nnak pakai blackberry lagi, so mampu2 google je la. negok memalam wat peneman tdow..

ekceli dulu tuan tanah ada pakai bold 1.. mmg suka. best n sedap nak menaip..
tp yg lecehnya ialah track ball dia selalu mcm nak haus2..
so, x selesa nak guna bila dah masuk bulan keenam atau ketujuh..

so, tuan tanah selalu beharap yg pihak bberry akan keluarkan 1 model yg mcm bold 1, tetapi menggunakan track pad..

n now.. blackberry dah tunaikan hasrat tuan tanah.. cuma, harganya la plak yg menjadi masalah..

okeh, lupakan mengenai blackberry, tuan tanah more into ipad skrg.. ouh.. mengidam!!

oh.. i miss my bb~

Tuesday, August 16, 2011

guess jeans regular fit rm120











sapa nak kena order cepat2 sebab yg ni ready stok.. mmg sedia ada d tangan.. kalau nak cepat, leh datang amek by hand d klang.. jusco bukit tinggi atau mcd bandar puteri..

size tersedia dari 29-40..
boleh buat raya n pakai jalan2..

anda akan kelihatan nsem kalau memakainya..

yg tuan tanah pakai ialah size 30..ekceli lagi elok kalau pakai 31.. tp size 31 x bawak plak td..
so, pakai je la yg 30..
so, agak ketat. hehe..

ok.. apa2 just msg tuan tanah utk order.. 017-4344636..
thanks

Monday, August 15, 2011

kasut termahal di dunia


mampu tajuk?? x nak kalah kan.. tetap jugak nak letak kasut termahal di dunia. walaupun....


baik.. tuan tanah mmg la kedeks sket bab2 beli kasut. kalau ada pembaca ingat, sampai senget2 ha tapak kasut tu tuan tanah kerjakan. 3 tahun x tukar2..

so, waktu mmg kebetulan nak cr kasut, tuan tanah g la kat jusco.. mmg niat nak beli kasut pun..
belek2 jenama bonia, santa barbara, polo sume2.. ada dah yg bekenan..

nengok harga, rm500 jek. ok la kan. murahan.. pastu tuan tanah campak balik kasut murahan tu kat tempat dia. kang sengal2 kaki plak pakai kasut memurah..

promoter dia muka dah mcm tin milo sebab dah nak dekat jam 7.. ye la. waktu dia nak berbuka. hahhaa..

so, x pela.. sebabkan muka dia da mcm tin milo, tuan tanah pun pose2 la kat kasut lain plak. ouh,, yg ni lagi murah.. rm245, tapi design very the la kan.. so x pe la..

tuan tanah turn off nak beli kasut sebab sume murah2.. boleh mcm tu?
so, terus turun n oder mcD utk berbuka.. puas tawaf keliling mcD.. br la jumpa tempat kosong. tu pun kena share dengan pasangan laki bini.

xpela kan.. janji ada tempat nak duduk ha. kang org makan duduk, ko makan bejalan kat jusco.

pas azan bunyik jek. pantas minum sampai abis segelas air pepsi. nak refill, segan la plak.

pas jek setel. tuan tanah ingat nak balik la.. tapi, mcm ditarik2 kaki neh supaya naik tingkat atas sekali lagi..
so. ala2 mcm rasukan kan??

seperti diberikan ptunjuk, pantas kaki tuan tanah melangkah masuk sebuah kedai kasut yg ekslusif neh..
ramai ah so dan makcik2 hamil dok tess nak pakai..

tapi tuan tanah tetiba terpandang akan sepasang kasut yg sangat elok buatan.. warna coklat n bertali..

its fit me very well n tuan tanah nampak sangat kacak memakainya.. ok, itu melampau**

tanpa banyak cakap, terus muat dengan size yg display tu. well, kaki model kan? rebah skali g*

dengan pantas, mmbuat bayaran, dan balik dengan hati girang.. mo tau berapa harga??

its rm79.90.. and its from BATA.. x percaya?? silalah ke pusat kasut BATA berhampiran..

design dia skrg dah kemain gempak.. ala2 prada.. erk**

Sunday, August 14, 2011

the best of agnes monica

x tau la.. lagu ni x mcm lagu2 dia yg lain..xde pun jerit2 bagai nak rak.. xde pun tarik suara tinggi2..

1st dengar, dah jatuh cinta.. n dah lebih 20 kali dengar ha..

mcm ada sesuatu dengan lagu neh.. awesome!





cuba dengar.. sumpah ketagih!!

Friday, August 12, 2011

jeans armani super premium rm 120 only!!






jeans ni simple n nice.. stok adalah terhad.. saiz yg ada dari 28,29,30,31,32,33,34..


sapa cepat dia dapat la eh..

mcm biasa.. order .. emel ke: payedd87@yahoo.com
atau msg n call ke: 017-4344636

tq

jeans Calvin Klein super premium rm120 only!!





design ni st8 cut.. x ketat n kecil d peha.. sesuai utk si tinggi lampai utk tampil kacak dna bergaya ..

sapa pakai kira nsem lah! hahha.. harga memurah jek tuan tanah kasi.. kalau nak special price. beli atas rm200.. campow2 la jeans n tee.. ada banyak utk dipilih.. tekan je older post ha..

okeh.. apa2 hal..emel jek tuan tanah di payedd87.yahoo.com

x pun, msg atau call terus utk order di talian 017-4344636..berkaitan dengan order sahaja.. lain2 hal. usah lah ye! hehe..

tq2!!

calvin klein skinny super premium (RM120 only!!)



gempak x? haha.. ok.. size adalah terhad.. setiap satu cuma ada 1 size sahaja.. so, sapa cepat dia dapat la.. sapa lambat, gigit jari..

p la cr kat uptown ke, downtown ke..xde org jual rm120.. tuan tanah jek! sebab nak tlg kwn2 bergaya. eh** hahaha..

tuan tanah x untung banyak ha.. 120 ni include postage.. jeans kan berat.. kalau datang amek sndr, rm110 je la.

hoho.. so, sapa2 minat skinny jeans.. boleh la buat pakai ari2 n pakai raya..design dia cecantik deh..

ok, kalau minat nak beli.. msg ke nmbr 017-4344636.. utk order sahaja.. call atau msg
jangan nak msg or call sbb nak berkanalan ke, nak apa ke.. sumpah x layan!

or emel jek tuan tanah kat payedd87@yahoo.com..



iklan nuffnang 2 bulan letak, baru dapat 50 sen?

terima kasih pd 2 org manusia yg klik iklan itu.. dapat la tuan tanah 50 sen.. boleh la buat duit raya.. besarkan anak2..

haishh..

nak kena guna taktik kotor jugak neh soh org klik2 nuffnang. pfff~



belt AX original leather just rm70