Sunday, October 30, 2011

Kemeja burberry rm 50 sahaja.. 100% like boutique..





design mmg cantik.. terbaik. kalin pun sedap pakai, susah kedut n senang nak iron..
malanya.. size2 model dah habis ye.. yg tggal cuma size L-XXXL sahaja.. untung mereka yg berbadan besar. hahhaa..

tuan tanah pun teringin baju neh. cuma, maklomlah.. tuan tanah kan size model.. mati**

so, sapa2 kat sini yg nak beli baju neh.. atau nak buat hadiah.. boleh order.. sume brg ready stock. bukan pre order.. x yah menunggu lama.. sesuai pakai utk g keje.. esekutif2, pegawai2 yg nak nampak smart.. sesuai lah!
student pun sesuai..

:)

brg2 tuan tanah sume ready stock.. bayar today.. 2 hari sampai la.. im using pos laju.. so, mmg berbaloi2..

ok.. emel kalau nak. payedd87@yahoo.com
or msg direct to my hp.. 017-4344636

tq

D&G SHOES

haha... cantik x? beli kat bundle Yan,Kedah.. rm 45.00 sahaja.. sekian terima kasih

Monday, October 24, 2011

muka ceria di pagi hari dan sedikit lagi promosi :)

erkk.. ni muka ceria ke? haha.. boleh la kan.. asal x masam memanjang sudah la.. tapi, kenapa ceria? apa yg berlaku?? tediaaa kan.. meh tuan tanah nak cerita kenapa muka ceria..hahaha..


1st is.. x sangka plak mat gebu ni ada pengaruh besar dalam blog.. matilah**
sebabkan dia promot sket jek.. hampir 2000 org pembaca masuk blog tuan tanah.. jumlah yg x pernah2 tuan tanah dapat langsung sebelum neh.. haha.. terima kasih la mat gebu..

hehe..

2nd is.. tuan tanah akan balik kampung esok. so happy la kan sebab dapat jumpa family.. maklomla.. kan ke cuti. kena la balik jumpa mak ayah.. mohon restu.. lagipun. buat apa duduk di KL.. like what my frnd cakap.. KL is not ur place payedd..

yepp.. tuan tanah mengaku. KL bukan tempat tuan tanah. mmg x kan jd tempat tuan tanah sampai bila2..
tuan tanah maybe look like modern guy yg kaki sosial.. but trust me.. im not. im home type.. :)


tuan tanah ekceli nak buat muka comel.. tapi ending muka mcm mintak penampo kan??

n hey guys.. tuan tanah dah 4 hari x dapat customer utk my product..

so, sekadar nak promot.. sapa2 yg nak beli jeans, jam, belt n so on.. do add my fb..

Payedd hazree

or kalau nak beli vitamin c ke, placenta, serum, collagen n so on.. boleh jugak contact tuan direct di talian..

017-4344636

atau by emel : payedd87@yahoo.com

best price is waiting for my lovely customer..


tq.. :)

Sunday, October 23, 2011

remaja dakwa diliwat guru

MIRI – Seorang pelajar Tingkatan Tiga di sebuah sekolah menengah di sini mendakwa menjadi mangsa liwat seorang guru dikenalinya di laman sosial Facebook, sejak setahun lalu.

Guru lelaki terbabit berusia lingkungan 30-an dan masih bujang serta mengajar di sekolah berasingan dengan pelajar terbabit, dikatakan melakukan perbuatan terkutuk itu ketika mangsa datang ke rumahnya di sini.

Difahamkan pelajar lelaki berusia 15 tahun itu sering menghabiskan masa bersama guru berkenaan di rumahnya selepas berkenalan melalui Facebook sehingga wujud hubungan rapat antara mereka.

Bapa pelajar itu bertanyakan anaknya mengenai hubungan mereka dan selepas didesak, pelajar berkenaan mengakui menjalin hubungan dengan guru lelaki berkenaan.

Bagaimanapun, bapa pelajar terbabit mengesyaki sesuatu apabila mendapati anaknya amat mesra dengan guru lelaki itu.

“Bapa pelajar itu bertanyakan anaknya mengenai hubungan mereka dan selepas didesak, pelajar berkenaan mengakui menjalin hubungan dengan guru lelaki berkenaan.

“Terkejut dan marah dengan pendedahan itu, bapa pelajar berkenaan membuat laporan Jumaat lalu di Balai Polis Pusat Miri,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Miri, Asisten Superintendan Jamaluddin Ibrahim, ketika dihubungi semalam, mengesahkan laporan kes berkenaan. Katanya, polis menjalankan siasatan terperinci berikutan mangsa mendakwa beberapa kali diliwat suspek di rumahnya.

“Kita belum membuat tangkapan dan kes disiasat mengikut Seksyen 377 Kanun Keseksaan,” katanya. –Berita Harian Online



berita dari myhubs.. copy 100%.. n ok, here's my review.. te diahh!! ada review..


bagi saya. dua2 pihak salah!

pelajar: gatal, x sedar diri, menyusahkan org n nak mati.

guru : bodoh, x guna, sengal, otak xde n bernafsu tinggi.


y i say so?? dude! he's under age.. in logically.. kalau gatal sangat.. cari or bayar mereka yg nak n rela n x bawah umur. supaya anda terlepas dari hukuman dunia.. tapi akhirat tetap la jugak menanti.. do remember that!


skrg ni dah jd isu.. n now, dah menjadi2.. tuan tanah sndr pun ekceli kalau x kuat iman, boleh tergadai maruah sendiri..


tapi apabila mengenangkan yg tuan tanah emmasuki bidang perguruan kerana ikhlas dan minat yg tinggi. maka semua itu x menjadi masalah..


plus, tuan tanah tahu bagaimana utk melindungi diri daripada anasir-anasir atau godaan yg x tentu hala skrg..


pelajar zaman skrg bukan mcm pelajar zaman dulu.. skrg peloajar dah advance.. dan adakalanya, pelajar sndr yg akan mencipta masalah dan menyalahkan org lain.


pernah terjadi di sekolah lama apabila seorg guru muda yg kacak ini, menjadi mangsa keadaan apabila seorg pelajar telah mencuri maklumat peribadi guru ini dari dalam rekod dan mula mencipta pelbagai masalah. dan akhirnya, guru tersebut telah dikenakan tindakan walaupun ternyata dia langsung x salah.


tapi.. apabila dah undang2 di malaysia mcm tu.. siapa kita untuk berkata tidak?


mcm tUAn tanah sndr, kadang2 boleh tergugat iman apabila melihat keindahan ciptaan tuhan yg bernama pelajar. bukan seorg, bukan dua org, tapi kesemunya comel2 belaka..


ada yg mcm yuna, ada yg mcm killafairy, ada yg mcm laila isabella.. sume ada. x percaya? meh sini tgk my student..

gadis melayu terakhir.. putti!


lupa plak nama apa yg neh.. haha..


my pebret!! syira!

dan semua antara mereka2 ini baru tingkatan dua!! saya ulang.. tingkatan dua!!!


maka, sapa cakap jd cikgu merupakan kerja mudah? kadang2.. godaan syaitan boleh memusnahkan segala2nya..


oleh sebab yg demikian.. saya mengikut cakap guru senior saya.. taktik terbaik untuk menyelamatkan diri dari godaan pelajar..


caranya bagaimana?? cakap yg kita sudah kahwin n ada anak!!


tuan tanah masih ingat, pertama kali jijak tanah ke sekolah baru.. banyak mata2 yg memandang. x kurang jugak yg menjeling dan menjerit2.. sumpah! xde rasa bangga.. sebaliknya kecewa dengan tindakan dan kelakuan pelajar sendiri..


bila masuk je ke bilik guru..


seorg guru senior beri nasihat,


" farid, cakap pd student yg kamu dah kahwin.. n ada 2 anak."


n itu yg tuan tanah lakukan apabila pelajar soal mengenai status.. n lucky me! i got perfect props..!


mat gebu n gendut is my niece.. so, tuan tanah gunakan gambo tu.. upload dalam fbook rasmi.. n thanks god.. mereka percaya..


n alhamdulillah jugak.. tuan tanah x pernah menerima sebarang godaan daripada pelajar n minta supaya dijaukan dengan godaan mcm tu..


n utk mereka yg bakal bergelar guru.. tuan tanah nasihatkan, berfikirlah secara bijak dan matang sebelum "membunuh" diri sdnr , sebelum izrail merentap nyawa.. sekian!

terima kasih mat GEBU.. :)

woahh.. ni bukan my mat gebu.. tapi d real mat gebu.. x tau sapa dia? pemilik blog dapur tanpa sempadan..

peminat dan pengumpul brg2 antik.. :P

masuk je pagi2 buta neh.. tekan stats.. biru bijik mata..feelin mata biru neh*
sebabnya.. tetiba pelawat ramai gila.. 300 org utk pagi ini sahaja.. cek balik..

patutlah! kena kipas kat blog mat gebu rupanya.. apa pun.. thanks la..



so, sebagai adiah kepada sume.. tataplah muka my mat gebu neh.. semoga pagi ni mmbawa banyak keceriaan kepada semua..

p/s : i call this boy as mat gebu bikos.. he's too cute.. putih.. n manja! hahaha







and 1 more thing.. im not married yet.. n this gebu belong to my auntie.. im just a hot uncle wanabe..:P

Saturday, October 22, 2011

625 visitor utk posting single.. :P



woah.. sebabkan status tuan tanah single.. ramaiyg klik n masuk..sebelum ni, x penah sampai 6 ratus visitor.. tp semalam, bila tgk stats.. woahh!! 625 org. :P

tapi.. masuk je ramai.. komen, sedih! tapi x pe lah. x paksa korang komen pun.. n tuan tanah sndr pun malas n jarang2 reply komen kat blog kan? haha..

maybe sebab tu, tuan tanah xde mmber2 blogging yg rapat. sumpah xde.. kecuali beberapa org..

mcm hizami rahim aka budak lelaki sebelah pintu.. tu pun sebab he's my senior..
then.. daniel adie : tu pun sebab dia kwn kepada zami n tuan tanah penah date ngan BFF dia dulu.. hahahah**

then, abis..

the point is.. tuan tanah mmg sukar didekati.. maybe sebab tu org pun x ingin kot. buat sume2 sndr.. sedih x?

n yes.. tuan tanah mmg jual mahal sebab saya bukan murahan di tepi jalan. statement nak riak je kan.. but im not that cruel..

tuan tanah ialah org yg sangat senang dibawak berbincang dan seorg yg sangat penyayang..


tp kalau dah ditakdirkan karma.. bahawa tuan tanah akan single sampai ke tua.. saya terima! :P

Friday, October 21, 2011

single for 1 year.. n now.. tuan tanah mahu mencari cinta baru..

jd solo ni.. kadang2.. senang, dan kadang2.. susah..senangnya.. kita nak ke mana pun xde sapa nak halang.. kita nak buat apa pun xde sapa nak larang. inst?? tapi.. bila sampai 1 tahap.. akan cakap..

ok!! im done wif single thingy!! need sumone to cheer my life! n its happens to me now.. n i mean.. NOW!!
smile inside but broken outside.. :P



well.. its hard to be single daddy wif 3 child..my kids need new mummy to replace the older one.. fainted**

( 3 child here belong to my auntie.. im not married yet.. just single n hot uncle wanabe ) darnn***

haha.. actually, maybe ramai la yg x tau.. yg tuan tanah neh dah setahun beberapa bulan menyolo..
since break last year.. mmg xde nak kapel2 or nak try dengan sapa2 dah..

tapi, lately neh.rasa mcm selenge jek.. bosan n bosan sebab xde sapa2.. i mean. jiwa ini terasa kosong.. dan kadang2.. jeles melihat kwn2 kat fb ada kapel masing2 n sakan bercinta..

yet, my student pun ada kapel diorg masing2.. cikgu nye jugak yg single x sudah..

saya x tau kenapa.. tp mmg xde org yg pernah mengurat saya.. there's nobody!!
saya bukanlah manusia yg memilih.. cuma kalau boleh.. saya nak yg sepadan dan sesuai..

big no to

* 30 tahun dan ke atas..
* 20 tahun ke bawah
* xde masa depan
* idop tanpa tujuan


and yes to
* 25-29
* idop yg ada wawasan
* sedap dipandang mata.. :P

so, kalau rasa ada kelayakan.. boleh isi form! lol~

n hey.. im serious!! single is bored!

weekend cara mohammad farid bin hanafi



my weekend x pernah suram dengan gelagat dua budak kat umah neh.. sorg nama dia mat gebu dan the other one is gendut. gendut tu comel gila in person.. kamera x suka dia. hahaha..

n pg neh kena gomol mat gebu puas2 sebab malam ni kena g sekolah. ada perkemahan.. x tau la camne kan.. dengan ujan2.. harap2 x de apa yg jd.. walaupun cuaca kadang2 merisaukan keadaan dan fikiran..

n utk makluman.. saya mendapat cuti seminggu. ehem! beruntung sapa yg jd cikgu kan. cuti sana sini..tp, nama jek cuti.. tp mcm xde cuti pun dengan beban keje yg bertimbun2 dan berlambak2..

terkini, kena marking paper student plak. uyaii!! banyak ouh~~

n x lupa jugak nak ucapkan.. happy deepavali kepada semua rakyat malaysia..

:P

Tuesday, October 18, 2011

senyuman ikhlas sang GURU


ikhlas ke? haha.. sebenarnya... x!! sebab tuan tanah demam panas, muntah2, sakit kepala, sakit sendi n mcm2 lagi..

tp sebabkan dihambat tugasan sbg guru.. kena la berlakon senyum dan ceria.. maklomla.. sesoerg guru itu merupakan pelakon yg hebat..

hahaha..

eh, perasan x.. kat dunia blog neh..ada 4 nama pendidik muda yg sangat hebat dalam aktiviti blogging..

cuba senaraikan.. sapa yg jawab btol.. akan dapat adiah special nnti.. :P

Monday, October 17, 2011

TAG HEUER WATCH FOR FREE UTK PEMBELIAN JEANS AX YG BEHARGA RM110 SAHAJA!

nice jam tangan ha?? berapa harga???adalah dalam rm 50.00 kalau kat kedai.. tp ni bukan yg ori deh.. kalau ori, puluh ribu.. ni yg tiruan,, nama pun free gift kan? tp walaupun free gift, tetaplah ada kualiti.. n cantik as well.. tp tuan tanah nak kasi free jek kepada buyer2 yg beli jeans kat bawah neh.. armani xchange jeans.. mmg kualiti terbaik. 100% copy from butik. xde tipu punya.. x pecah lobang kalau pakai..LOL~
poket dia sangat simple, yet nice.. isnt?? boleh add fb tuan tanah utk tgk gegambo yg lain..

payedd hazree id di FB..
atau search kat fb.. butikLelakiPayedd87 n klik like.. :P
tuan tanah bukan nak cakap beso.. tp harga tuan tanah adalah yg termurah. boleh survey2 dulu kat web lain, senang cerita starting peniaga lain letak ialah rm 150-180. kalau kat uptown or downtown.. rm 150-180 jugak.. n xde free gift apa pun..

tp tuan tanah bg harga rm 110 sahaja! n kasi jam tangan lagi utk sume pembeli.. harga mmg terbaik la. kalau sapa nak nego2 lagi.. tuan tanah hanya mampu berikan senyuman. hahaha..

sekian sahaja!

Contest DANIEL ADIE : SISPA




senyum palsu n senyum ikhlas? bg saya.. senang jek nak bezakan mana senyum palsu n senyum ikhlas.. mcm dalam gambr saya di atas, yg sebelah kiri ialah senyum palsu.. n yg sebelah kanan ialah senyuman ikhlas.. senyum palsu ni senyum yg kita buat2.. mcm nak bergambr kan, kena la senyum.. tp ikhlas ke senyuman?? terpulang pd jawapan.. kadang2...
senyuman palsu kelihatan lebih manis dan sedap dipandang.. sebab kita tahu bagaimana cara utk kawal senyuman tersebut.. kalau dalam gambar, mungkin kita akan mengambil shoot berpuluh2 kali dan hanya letakkan yang terbaik.

tp bg saya, senyuman yg ikhlas ni senyuman yg hadir dalam diri kita tanpa kita sedari , tanpa kita hiraukan mimik muka kita pada masa tersebut, tanpa perlu sembunyikan kelemahan yg ada. n thanks god, saya ada beberapa keping gambr yg ditangkap di mana saya senyum dalam keadaan yg saya sndr x sedar.. mean, ikhlas sebab kita senyum bukan utk siapa2.. bukan utk dipotretkan diri, bukan utk mengurat gadis2 di luar sana.. LOL~


'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila kita cuba untuk kelihatan gembira, atau cuba utk sembunyikan emosi sebenar atau sebagai tanda kita gembira walaupun hati sebenarnya terluka.. :)

here's 2 blogger utk di -tag.. im sorry sebab tag tanpa izin.. n yeah, saya x de kwn blog.. so, saya teragak2 nak tag sesuka hati.. so, i tag my senior, encik zami n my alam maya frnds.. encik dosh. LOl~


encik dosh

Sunday, October 9, 2011

Free giFT jam tangan emporio armani dengan setiap belian Belt CK


see?? cantik x? berapa rggt neh? x perlu b
ayar.. percuma sahaja dengan setiap pembelian mana2 belt CK n GUCCI yg tuan tanah jual.. boleh add FB tuan tanah utk tgk belt2 yg lain.. sebab tuan tanah cuma masukkan separuh sahaja di sini..

n dijelaskan sekali lagi.. jam tangan n belt yg

tuan tanah jual bukanlah original.imitation
sahaja.. jd jangan nak soal siasat sampaikan tya nmbr siri segala.. rebah ok**

tapi belt yg tuan tanah jual. walaupun rm 90.00..sangatlah berkualiti tinggi. genuine leather.. n mmg kulit ori..xde tipu punya..


meh saksikan stok baru.. :)


yg tuan tanah pakai neh.. GUCCI belt.. nice kan?? :P

nampak tag ittew?? mcm kat butik ok.. hahhaa


n genuine lather yg diukir.. bukan stiker ye adik2.. kat downtown ke, uptown ke.. harga dia kalau korang tya, paling murah diorg bleh kasi RM 140.. try la tya.. saya tau la.. saya pun meniaga jugak.. hahahah**

tapi, jd mahal sebab sewa tapak, sewa payung, makan, letrik. gaji pekerja, tenaga n so on.. so, tuan tanah jual murah sebab tuan tanah xde bayar sewa2 mende pun. tuan tanah la bos, tuan tanah la jugak kuli.. gitu kan**

ini gucci belt.. cantik kalau pakai p opis atau kuliah..



ini plak stok baru masuk.. kepala lebih besar dan mmg steel.. berat dan nice!!

kalau nak.. contact tuan tanah..

emel: payedd87@yahoo.com
fb : payedd hazree
hp nmbr: 017 4344636

thanks~

Saturday, October 8, 2011

terima kasih mirch marcello :)

Kecantikan & Kesihatan Kulit Melalui Suntikan

Vitamin C + Collagen Injection Solution

* Vitamin C * Vitamin C & Collagen * Whitening Injection * Stem Cell * Placenta * Slimming Injection *

(Produk Keluaran Germany, France, Jepun, Swiss, Sepanyol & USA)

patut la today pagi2 buta lagi tuan tanah dapat pengunjung yg kemain ramai.. rupanya, mirch aka kakak GLAM telah buat entry x berbayar mengenai blog tuan tanah yg jual segala mcm vitC, Collagen, Placenta, Glutha n so on.. tengkiu2.. so, lets tuan tanah buat entry kusus mengenai mende2 alah neh..


n ni bukan official punya blog utk mende2 alah neh.. tuan tanah ada 1 lagi blog khas utk mende neh..


www.malayguy87.blogspot.com


sila la klik n follow utk dapat best price.. harga masih boleh nego.. sebut je nama mirch marcello, kompom tuan tanah bg harga murah.. kalau mirch yg beli.. harga kos ha tuan tanah kasi. lol~


kalau minat nak beli.. boleh contact tuan tanah by


E-mail : payedd87@yahoo.com

FB : payedd hazree

hp number: 017-4344636 ( msg sahaja. kalau x reply, baru call.. :P)


semua adalah ready stock.. x perlu tggu lama.. bayar today, esok terima barang. n im using skynet utk pos. kalau nak by hand..sila datang ke Bandar Puteri, Klang.. :)

Dijamin Original & Harga Termurah!


PROMOSI HARGA RUNTUH !!!

.


PERHATIAN : Kesemua produk Vitamin C Injection Solution – Kecantikan & Kesihatan Kulit Melalui Suntikan ini, mestilah mendapat nasihat daripada doktor yang bertauliah terlebih dahulu berkenaan dengan cara penggunaan dan suntikannya. Setiap suntikan yang ingin dilakukan mestilah melalui doktor yang bertauliah dan atas nasihatnya. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang implikasi atau penyalahgunaannya.

.

SALE ! PAKEJ COMBO

Pakej Combo

.

http://1.bp.blogspot.com/-ru2WYxcVqRQ/ThF8dAQJCJI/AAAAAAAAAO8/79UmMj1iCMY/s400/Laroscorbine%2BPlatinium%2B7.jpg http://3.bp.blogspot.com/-zf3mHIcmCO4/ThJ7XnOonRI/AAAAAAAAAPk/KgRsRw5FOak/s1600/tambah.gif http://3.bp.blogspot.com/-ClSMKqZPWfk/ThF8lXwyAjI/AAAAAAAAAPU/8pFSMo25hlE/s1600/Tationil%2BGlutathione%2B12.png

HOT PRODUCT

.

Pakej Combo : Laroscorbine Platinium (Roche) – Kotak Nipis + Tationil Glutathione (BAYER)

Harga Runtuh : RM 450.00 (Harga Luar RM 650++)


http://3.bp.blogspot.com/-wGi5CADe8y4/ThF8PODn39I/AAAAAAAAAOE/5PoH-IWrbEg/s400/img-1139.jpg http://3.bp.blogspot.com/-zf3mHIcmCO4/ThJ7XnOonRI/AAAAAAAAAPk/KgRsRw5FOak/s1600/tambah.gif http://3.bp.blogspot.com/-ClSMKqZPWfk/ThF8lXwyAjI/AAAAAAAAAPU/8pFSMo25hlE/s1600/Tationil%2BGlutathione%2B12.png

HOT PRODUCT

.

Pakej Combo : Laroscorbine Vitamin C (BAYER) + Tationil Glutathione (BAYER)

Harga Runtuh : RM 380.00 (Harga Luar RM 500++)


.

http://4.bp.blogspot.com/-pdQX82fIVP8/ThF7vyDlUqI/AAAAAAAAANM/BKaqI74NkZg/s1600/Biocell%2BVitamin%2BC%2BCollagen%2Ba%2B10.jpg http://3.bp.blogspot.com/-zf3mHIcmCO4/ThJ7XnOonRI/AAAAAAAAAPk/KgRsRw5FOak/s1600/tambah.gif http://3.bp.blogspot.com/-ClSMKqZPWfk/ThF8lXwyAjI/AAAAAAAAAPU/8pFSMo25hlE/s1600/Tationil%2BGlutathione%2B12.png

HOT PRODUCT

.

Pakej Combo : Biocell Collagen Forte + Vitamin C + Tationil Glutathione (BAYER)

Harga Runtuh : RM 500.00 (Harga Luar RM 650++)


http://4.bp.blogspot.com/-hXvHiBB72TA/ThF8cbP362I/AAAAAAAAAOs/1Eca0QYcn4U/s400/Kuhra%2BVitae%2BHyal-C%2Bb%2B6.jpg http://3.bp.blogspot.com/-zf3mHIcmCO4/ThJ7XnOonRI/AAAAAAAAAPk/KgRsRw5FOak/s1600/tambah.gif http://4.bp.blogspot.com/-kydezwNqnPQ/ThF8AZ13HzI/AAAAAAAAANk/zeToT249eAo/s1600/essentialle-1.jpg

HOT PRODUCT

.

Pakej Combo : KuhraVitae Hyal-C Swiss 1500mg + Kuhra Vitae Essentialle

Harga Runtuh : RM 650.00 (Harga Luar RM 1000++)



http://1.bp.blogspot.com/-a-pOPrRgM74/ThF8Pz7GjEI/AAAAAAAAAOU/yZFhhxKd2zY/s400/Japan%2BNC24%2BVitamin%2BC%2B%252B%2BCollagen%2B9.jpg http://3.bp.blogspot.com/-zf3mHIcmCO4/ThJ7XnOonRI/AAAAAAAAAPk/KgRsRw5FOak/s1600/tambah.gif http://3.bp.blogspot.com/-mceSyMBkLRk/ThF8PyD8dgI/AAAAAAAAAOc/_PdKIchcB9M/s1600/Japan%2BNC24%2BWhitening%2B13.jpg

HOT PRODUCT

.

Pakej Combo : NC24 Vitamin C + Collagen (JAPAN) + NC24 Pure Crystalize Skin Whitening (JAPAN)

Harga Runtuh : RM 500.00 (Harga Luar RM 700++)



http://4.bp.blogspot.com/-pdQX82fIVP8/ThF7vyDlUqI/AAAAAAAAANM/BKaqI74NkZg/s1600/Biocell%2BVitamin%2BC%2BCollagen%2Ba%2B10.jpg http://3.bp.blogspot.com/-zf3mHIcmCO4/ThJ7XnOonRI/AAAAAAAAAPk/KgRsRw5FOak/s1600/tambah.gif http://3.bp.blogspot.com/-ilJsTCknbPA/Ti2L7gFZPPI/AAAAAAAAASM/zVCxLzYzh4A/s400/biocell-crp-4cfa72e093c125a4073e.jpg

HOT PRODUCT

.

Pakej Combo : Biocell Collagen Forte + Vitamin C + Biocell CRP (Cell Rejuvenation Process)

Harga Runtuh : RM 650.00 (Harga Luar RM 1,000++)



.

Vitamin C Only

ProductDescription Product
http://3.bp.blogspot.com/-wGi5CADe8y4/ThF8PODn39I/AAAAAAAAAOE/5PoH-IWrbEg/s400/img-1139.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Laroscorbine Vitamin C (BAYER)

Kandungan : 1g/5ml x 6 ampoules

Harga Runtuh : RM 130.00 (Harga Luar RM 200++)



http://www.rizi-biz.com/weblama/price/images/vit%20c%20bayer%201.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Acido Acorbico Bayer (BAYER)

Kandungan : 1g/5ml x 6 ampoules

Harga Runtuh : RM 140.00 (Harga Luar RM 200++)



http://3.bp.blogspot.com/-w5sdpXNeR4Y/ThF8AKcvMNI/AAAAAAAAANc/9CYpGmsS3-U/s400/Cell%2BRoma%2B4.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Cell Roma Lightening Vitamin C

Kandungan : 1g/5ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 320.00 (Harga Luar RM 400++)


http://2.bp.blogspot.com/-4waqQzP0NVQ/ThF8d7_XcAI/AAAAAAAAAPM/aU_wxPZ2VGo/s400/Mita%2BC%2BWhitening%2B5.jpg

Nama Produk : Mita-C Whitening 500mg (Japan)

Kandungan : 2ml x 50 ampoules

Harga Runtuh : RM 650.00 (Harga Luar RM 1,000++)


http://4.bp.blogspot.com/-hXvHiBB72TA/ThF8cbP362I/AAAAAAAAAOs/1Eca0QYcn4U/s400/Kuhra%2BVitae%2BHyal-C%2Bb%2B6.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : KuhraVitae Hyal-C Swiss 1500mg

Kandungan : 10 vials – 1500mg Ascorbic Acid & 350mg HA

Harga Runtuh : RM 320.00 (Harga Luar RM 500++)


http://3.bp.blogspot.com/-3ZoAoGooFWY/TcAVkIVASOI/AAAAAAAAAEA/fdtv0rxdTrY/s400/vit-c-roche-new6-300x225.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Laroscorbine Vitamin C (ROCHE)

Kandungan : 1g/5ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 250.00 (Harga Luar RM 300++)


http://2.bp.blogspot.com/_S3hj3M3JVOA/TJjygypYxkI/AAAAAAAAADE/RaFA_FVq7jQ/s400/lumister-1.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk :Lumister Vit C 500mg + Grape Seed 300mg (Japan)

Kandungan : 1g/5ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 250.00 (Harga Luar RM 300++)



.


Vitamin C + Collagen

ProductDescription Product

http://1.bp.blogspot.com/-ru2WYxcVqRQ/ThF8dAQJCJI/AAAAAAAAAO8/79UmMj1iCMY/s400/Laroscorbine%2BPlatinium%2B7.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Laroscorbine Platinium (Roche)– Kotak Nipis

Kandungan : 1g/5ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 190.00 (Harga Luar RM 250++)


http://rizi-biz.com/weblama/price/images/vitaminC+Col.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Laroscorbine Platinium (Roche) - Kotak Keras

Kandungan : 1g/5ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 340.00 (Harga Luar RM 400++)



http://1.bp.blogspot.com/-a-pOPrRgM74/ThF8Pz7GjEI/AAAAAAAAAOU/yZFhhxKd2zY/s400/Japan%2BNC24%2BVitamin%2BC%2B%252B%2BCollagen%2B9.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : NC24 Vitamin C + Collagen (JAPAN)

Kandungan : 1g/5ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 220.00 (Harga Luar RM 300++)


http://4.bp.blogspot.com/-pdQX82fIVP8/ThF7vyDlUqI/AAAAAAAAANM/BKaqI74NkZg/s1600/Biocell%2BVitamin%2BC%2BCollagen%2Ba%2B10.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Biocell Collagen Forte + Vitamin C

Kandungan : 1g/5ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 230.00 (Harga Luar RM 300++)


http://2.bp.blogspot.com/-E0OnzDgE3ps/ThF8AreolYI/AAAAAAAAANs/2jWd77KFinE/s1600/Germany%2BVitamin%2BC%2B%252B%2BKollagen%2Ba%2B11.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Schimtch Vitamin C + Kollagen (GERMANY)

Kandungan : 1g/5ml x 5 ampoules

Harga Runtuh : RM 200.00 (Harga Luar RM 300++)


.

.

Glutathione & Whitening (Pencerahan Kulit)

ProductDescription Product
http://3.bp.blogspot.com/-ClSMKqZPWfk/ThF8lXwyAjI/AAAAAAAAAPU/8pFSMo25hlE/s1600/Tationil%2BGlutathione%2B12.png

HOT PRODUCT

Nama Produk : Tationil Glutathione (BAYER)

Kandungan : 600 mg/4ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 280.00 (Harga Luar RM 400++)


http://3.bp.blogspot.com/-mceSyMBkLRk/ThF8PyD8dgI/AAAAAAAAAOc/_PdKIchcB9M/s1600/Japan%2BNC24%2BWhitening%2B13.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : NC24 Pure Crystalize Skin Whitening (JAPAN)

Kandungan : 5 ampoules vitamin c 1250mg / 5 vials glutathione 600mg

Harga Runtuh : RM300.00 (Harga Luar RM 400++)


http://2.bp.blogspot.com/-uKOhMED9GEs/ThF8PTWZ-9I/AAAAAAAAAOM/846oEiRepBg/s400/Japan%2BKojic%2BAcid%2B14.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Kojic Acid (JAPAN)

Kandungan : 1000mg x 6 vials/4ml

Harga Runtuh : RM 500.00 (Harga Luar RM 700++)


http://4.bp.blogspot.com/-X9W5hm9ZHuo/Ti2GJ1vlJpI/AAAAAAAAASE/6UbLvxwtKeE/s400/biocell-crp-4cfa72e093c125a4073e.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Biocell CRP (Cell Rejuvenation Process)

Kandungan : Hyaluronic acid 300mg / 2ml x 3 ampoules, Hydrolize vit c 1250mg / 5ml x 3 ampoules, L-glutatione 900mg / vial x 3 vials

Harga Runtuh : RM 500.00 (Harga Luar RM 800++)



http://2.bp.blogspot.com/-csBAOFgEnv8/Ti2L716rFxI/AAAAAAAAASU/A1P-fF7yDMY/s400/vitacicol-p3000vitam-1872808256.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Vitacicol P-3000 Glutathione (USA)

Kandungan : 5 vials Glutathione and 5ampoule Vitamin C

Harga Runtuh : RM 330.00 (Harga Luar RM 400++)


http://1.bp.blogspot.com/-5cDaIAJP5CY/ThF7wD8l2hI/AAAAAAAAANU/bWaxRq7BoHY/s1600/Biome%2BG%2BAlpha%2B15.jpg

Nama Produk : Biome G-Alpha Whitening Essential

Kandungan : 5ml x 10 ampoules / 900mg x 10 vials

Harga Runtuh : RM 400.00 (Harga Luar RM 500++)


http://4.bp.blogspot.com/-kydezwNqnPQ/ThF8AZ13HzI/AAAAAAAAANk/zeToT249eAo/s1600/essentialle-1.jpg

Nama Produk : Kuhra Vitae Essentialle

Kandungan : 10 vials of 1000mg Glutathione & 250mg Hesperidin

Harga Runtuh : RM 350.00 (Harga Luar RM 500++)


http://3.bp.blogspot.com/-LociNMNySdQ/TiUEuTkdiOI/AAAAAAAABz8/QTdEvGfMNCM/s400/Glutax+2.jpg

Nama Produk : GLUTAX 3G (ITALY)

Kandungan : 5 vials of Glutatione 3000mg, Ascorbine Acid 1500mg, Alpha Lipoic Acid 250mg, Collagen Extract 350mg

Harga Runtuh : RM 450.00 (Harga Luar RM 600++)



Glutathione & Whitening (Kapsul Pencerahan Kulit)

ProductDescription Product
http://1.bp.blogspot.com/-nBbzvXVa2Pg/TVyjU1pZ9sI/AAAAAAAAABo/P5iquJdRE5c/s400/KB11.jpgHOT PRODUCT

Nama Produk : KYUSOKU BIHAKU (KB) GLUTATHIONE

Kandungan : 500mg L-Glutathione,NAC, N-Acetyl L-Cysteine, 500mg Pure Rosehips Vitamin C

Harga Runtuh : RM 190.00


http://3.bp.blogspot.com/_GIe9Fuc2J60/TKsU5Oy9VfI/AAAAAAAADKs/rmJUYsOkaZc/s400/glutaprime.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : GLUTA PRIME WITH 1000mg Glutathione GRED AAA

Kandungan : 60 capsule

Harga Runtuh : RM 190.00


http://media2.my.88db.com/my_UploadFiles/2010/09/20/9D78CBFA-A270-4A07-B73B-01D562BBAAAC.JPGHOT PRODUCT

Nama Produk : SUPER WHITE 1000mg GLUTATHION

Kandungan : 60 capsule

Harga Runtuh : RM 190.00


http://rizi-biz.com/weblama/vitamin/pic/GNC-L-Glutathione50.jpgHOT PRODUCT

Nama Produk : GNC L-Glutathione 50

Kandungan : 50 mg X 50 tablets

Harga Runtuh : RM 100.00


Slimming Injection

ProductDescription Product
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTv31P7CeZypbODPOKto3wEWMTugFxsDnnZC8WSElv4rt2Cj6tm7Q&t=1HOT PRODUCT

Nama Produk : Lipostabil N Phosphatidylcholine

Kandungan : 5ml x 5 ampoules

Harga Runtuh : RM 850.00 (Harga Luar RM 900++)


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtIdTwQcemLb-pnOWqtKeM-4QStyqqR7kDpHqpUFvMGYhv1VjF6w&t=1

HOT PRODUCT

Nama Produk : L-Carnitine

Kandungan : 10 ampoules of L-Carnitine 1gm/5ml

Harga Runtuh : RM 450.00 (Harga Luar RM 600++)


http://4.bp.blogspot.com/-IPXTwkDZyUs/Tfhj5waiq1I/AAAAAAAAAE8/WQaLTulcEmw/s400/lefcar5-1%2B%2528640x321%2529-edit.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Lefcar 5

Kandungan : 6 ampoules of L-Carnitina 1gm/5ml & Dexphanthenol (Vit.B5) 500mg/2ml

Harga Runtuh : RM 450.00 (Harga Luar RM 600++)



Placenta

Berikut Adalah SHEEP Placenta shj :

ProductDescription Product
http://img.tootoo.com/mytootoo/upload/48/483642/product/483642_eb81680874f963a1d3c237caaafb2d81.jpgHOT PRODUCT

Nama Produk : Lucchini Fresh Sheep Placenta Extract

Kandungan : 2ml x 50 ampoules

Harga Runtuh : RM 2000.00

(Harga Luar RM 3,500++)


http://1.bp.blogspot.com/_kfQSsNzBYlg/TOeE2lC1iyI/AAAAAAAAAA8/Q63RnypIjvk/s640/gerovital+h3.jpg

HOT PRODUCT

Nama Produk : Gerovital (Non Placental Anti-aging Therapy Procaine Hydrochloride)

Kandungan : 5 ampoules x 5ml

Harga Runtuh : RM 300.00 (Harga Luar RM 400++)


http://4.bp.blogspot.com/-czeKV_uZCSA/TfopboSNU_I/AAAAAAAAAFE/QIED7PSaJxc/s400/placenta%2Bintegro.jpg

Nama Produk : Placentex Integro

Kandungan : 5 Ampoules/3 ml

Harga Runtuh : RM 1200 (Harga Luar RM 3,500++)




Berikut Adalah HUMAN Placenta shj :

ProductDescription Product
http://4.bp.blogspot.com/-vMpiHpNl5Kc/TiErB77J_QI/AAAAAAAAAR0/LVMw8vYJhHY/s400/12270-3665-1.jpgHOT PRODUCT

Nama Produk : Biocell Human Placenta Extract

Kandungan : 2ml x 50 ampoules (5 box kecil)

Harga Runtuh : RM 2100.00

(Harga Luar RM 3,500++)


PERHATIAN :

Pembelian dengan box yg kecil :

1 box (2m1 x 10 ampoules) = RM 500.00 sekotak

2 box (2m1 x 10 ampoules) = RM 900.00 sekotak


http://3.bp.blogspot.com/-766-myZiMqY/TiErCPivSFI/AAAAAAAAAR8/Z8mOLJgBhYo/s400/Lucchini%2B2.jpg

Nama Produk : Placenta Lucchini (Blue Box)

Kandungan : 2ml x 50 ampoules

Harga Runtuh : RM 1300.00 (Harga Luar RM 3,500++)


http://3.bp.blogspot.com/-sM5x9FhFTqc/TWU5urvR6PI/AAAAAAAAAEU/41WigDgbqY0/s320/Plagen+%2528Korea%2529+2ml+x+10+amp.jpg

Nama Produk : Plagen Inj. (Pacenta Hydrolysate – KOREA)

Kandungan : 2ml x 10 ampoules

Harga Runtuh : RM 800.00 (Harga Luar RM 1,000++)



SERUM – Kegunaan Luar Sahaja

Serum ini digunakan di bahagian luar sahaja (sapuan)

Product & Description Product

.

HOT PRODUCT

http://2.bp.blogspot.com/-IiYTLuzFiWQ/ThP-nSfDkXI/AAAAAAAAAQE/hPO8tOASUio/s400/rz_repair%2Bplacenta%2Bserum.jpg

Nama Produk : Repair Placenta Serum

Harga Runtuh : RM 90.00


A luxurious anti-wrinkle serum to provide youth and sensuous lustre to the face and neck. Its special formulation rejuvenate and revitalize delicate skins cell.Enriched with Aloe Vera Extract and Allantoin for skin health.

How to use : Apply suitable amount onto desired area and gently massage until it penetrated.

Ingredients : Purified water, Carbomer, Cellulose, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium PCA, Hyluronic Acid, Beta Glucan, Aloe Vera Extract, Allantoin, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin.


HOT PRODUCT

http://2.bp.blogspot.com/-O4xzcxvL4vY/ThP-nKFgdrI/AAAAAAAAAP8/87homON2Jtw/s400/rz_nano%2Bscar%2Bserum.jpg

Nama Produk : Nano Scar Serum

Harga Runtuh : RM 90.00


.

This Scar Serum is more absorbent than a scar cream and possesses skin rejuvenating properties making it of great assistance in removing scars. It is great for oily, acne prone skin as it will not block the pores and create break outs like other serums.

How to use : Apply suitable amount onto desired area and gently massage until it penetrated.

Ingredients: Purified water, Lactic Acid, Fruit Acid, Peptite-6, Butyl Glycol, Sodium Alginate, Carbomer 980, DMDM Hydantoin.


HOT PRODUCT

http://3.bp.blogspot.com/-cZUAktXcfwE/ThP-m_1i9KI/AAAAAAAAAP0/C7U_Uu8cKfw/s400/rz_caviar%2Bserum.jpg

Nama Produk : Caviar Serum (Seperti Botox Serum)

Harga Runtuh : RM 90.00


.

BEAUTEE Caviar Serum is a combination formulation will miraculously stop the aging clock on your skin to bring back that youthful appearance without injections or a face lift. It is intended to protect the cellular membrane, including epidermal cell damage caused by UV irradiation.

How to use: Apply suitable amount onto desired area and gently massage until it penetrated.

Ingredients: Purified water, Carbomer, Cellulose, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium PCA, Hyluronic Acid, Peptide, Caviar Extract, Allantoin, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin.