Thursday, March 8, 2012

murah dan mahal.. mana 1 pilihan anda?




org ckp, mende mahal, kualiti terbaek..mende murah, kualiti cap ayam..

btol meh? xpe2.. meh sini kita pakat huraikan..


kdg2 btol.. kdg2 x brapa nak btol. tuan tanah bukan gila jenama. x kisah pun. plus, tuan tanah pun jual brg cap ayam di fb, blog n mcm2 tempat. sumber pendapatan katanya. hahha..kat bwh ni antara contoh yg mahal n kualiti terbaik. heee..

ye la, tuan tanah sebelum neh never lah nak beli spek mata yg mahal2. sebab buat apa kan? mmbazir. tp since malaysia semakin panas sampaikan mmbuatkan mata sepet dek mentari hingga menampakkan kedut, maka tuan tanah beli la sepek mata cap ayam kat downtown yg harga rm 15.. tp x lama, x sampai 4 hari.. kaki dia dah kembang n jd senget2.. dekat 6 pasang jugak la tuan tanah beli sampai la give up.

kebetulan time jenjalan aritu, nampak spek mata armani xchange ni n dia ada 50% disc.. terus rembat.. n sangat puas hati. sampai arini, xde plak kaki dia kembang or jd senget2. hee



cantik ke tidakkkk.....


tp, tuan tanah nak kongsi la 1 alat pemain muzik yg mahal dan yg murah. jangan risau, tuan tanah x jual mende alah neh! so, teruskan mmbaca, saya x memujuk anda utk mmbeli. saya cuma mahu kongsikan pengalaman, yg mana mungkin anda senasib dengan saya. hehe..

plus, dah lama tuan tanah x update blog utk tujuan peribadi kan? so, lets!!


kalau sbeut pemain muzik, sah2 antara yg terkenal ialah ipod, n sony walkman kan?

ke ada lagi? heee..

ok, berbalik pd topik, tuan t

anah mmg suka muzik. sbb ye la. kalau lonely2, boleh dengar. org2 single neh, mmg addicted to music sbb xde org nak layan kan. so, pasang n dengar la lagu2 lara jiwa mcm yg kak adele nyanyi kan?

tuan tanah ada beberapa gajet muzik2 neh, sampai la 1 hari, rosak jahanam lah pemain mp3 yg telah bbakti selama 3 tahun itu. so, tuan tanah un gugel la pemain2 latest dengan harga mampu milik.


so, terberkenan la plak dengan 1 alat pemain muzik sony, so terus la rembat tanpa banyak cerita sebab yakin dengan kehebatan iklan dan promosi. melayang rm 300.

tp bila pakai.. menyesal beli! sebab dia x melekat elok d telinga. tuan tanah suka beli yg wireless sebab leh pakai jog. plus, yg sony ni dia leh rendam dlm air. so, kalau peluh2 telinga kuar,xde masalah la kan?

tp, mana tahan, tiap kali jog, mesti terlompat2 mende alah tu. last2 jd eksesori rantai jek. hahaha. sampai la 1 hari, tuan tanah jalan2 n ternampak 1 pemain mp3 neh.. tp tuan tanah x terus beli. pakai test dulu sbb murah. x sampai rm 100.

bila pakai, muzik dia gempak, n tuan tanah try lompat2 dlm kedai tu, x jatuh n melekat elok. so, terus beli n skrg mende tu da jd pemain muzik kesayangan. so, pasneh leh dengar lagu adele time jog n nages puas2. hahahha.

tuan tanah x tau jenama apa. dia just tulis mp3 sport n mmg khas utk sukan. nak tgk? meh sini tengok... klik bawah!
hehe


so, sapa2 yg nak beli alat muzik baru, tuan tanah galakkan pemain muzik yg murah ni ye, berbaloiiii!!


2 comments:

  1. haha tetap entri berunsurkan promosi product.

    btw, apa nama mp3 player tu ? nak cari la

    ReplyDelete
  2. low profile but vip style
    kamu la orang nya

    ReplyDelete