Friday, January 20, 2012

IZWAN PILUS MENINGGAL DUNIA.. AL FATIHAH

Penyanyi Khairil Izwan Pilus, 33 atau lebih dikenali sebagai Izwan Pilus telah menghembuskan nafas terakhirnya sekitar jam 6:20 petang tadi di Hospital Ampang. Sumber mengatakan arwah meninggal dunia akibat jangkitan kuman di saluran pernafasan (lung infection). Berita ini telah disahkan oleh beberapa rakan artis yang dihubungi oleh Arif AF, adik arwah sendiri.

Izwan Pilus, pernah popular dengan lagu berjudul ‘Kembali Senyum’, sebuah lagu asal daripada drama Korea “Full House” yang diadun semula dalam versi Melayu. Al-Fatihah.


` SETIAP YG HIDUP PASTI AKAN MATI '



Wednesday, January 18, 2012

GUCCI SHOES RM 200





IMITATION..
MATERIAL : PU HIGH QUALITY
SIZE AVAILABLE : 7, 8, 9
EMEL: PAYEDD87@YAHOO.COM
HP: 017 4344636

TQ

Monday, January 16, 2012

susu pelangsingan badan paling berkesan sd2

inilah org nya!! yg skrg sudah selim melim!!


skrg yakin dengan penampilan dan berani bawak "clutch".. hahahah!!

ok, now meh kita cari. yg mana 1 dia? dan apa yg mmbuatkan dia kurus sebegini.

nampak antara ramai2 sume ni.. sapa yg eprnah mengalami masalah berat badan??? sume mcm langsing je kan.. especially yg kacak kat ujung sebelah kiri tu. bukan yg pakai jaket ye. yg pakai jaket tu biasa2 jah!! hahaha..

haa tu dia.. pose dah. anda percaya x kalau tuan tanah katakan bahawa si ramping berpinggang 29 ni , 2 bulan lepas mengalami masalah gemok dan berpinggang 35.. hya dalam beberapa bulan sahaja, dia mnjd langsing persis maniqueen. ok, itu over!! haha..



sbg bukti, meh kita lihat sket gegambo dia zaman tembam n zaman air banyak katanya.. rebah*



see?? beza kan? ok, kita save the best for the last, muahaha.. nnti kita zzom in perut dia kaw2 punya.

skrg meh lihat testimoni org lain dulu..


utk opening.. meh saksikan bukti kukuh yg drastik.. mcm org lain jugak. kadang2 kita x percaya pun kata susu tu btol atau menjadi. sebab skrg adobe la, edit la. yg gemok pun leh jd kurus.. ye x?

sehinggalah 1 hari.. tuan tanah bjumpa dengan kwn tuan tanah, dan sgt terkejut dengan perubahan diri dia. dulu badan tembam, malu2 nak amek gambr, pemalu gila, skrg, x payah suruh or panggil, diri sndr tampil nak bgambar.. ko ada mcm tu?? haha..


ok, ni la mamat yg tuan tanah maksudkan.. iskandar zulkarnain. dan dia kata, tuan tanah antara inspirasi utama kenapa dia nak jd langsing..

sebab baju2 yg tuan tanah pakai, terletak cantik dan nampak elok.. matila angkat bakol*

dan dia kata, tuan tanah yg paling banyak kritik sbb dia gumuk dulu. pembetulan.. tuan tanah x kritik, cuma bg nasihat.. sebab kita nak tgk kwn2 kita ni mmbesar secara sihat. ye x?

so, dia pun mula mengambil susu ni secara teratur selama 2 bulan sahaja. selepas mendapat berat sasaran, dia bhenti dari minum. xde masalah dan badan kekal langsing. skrg dah 4 bulan dia stop dan masih lagi kurus.

skrg meh kita saksikan bukti2 yg lain..








ok. dah puas tgk dan baca?

teruja x?
hehe.. kalau tuan tanah jenis kenderaan berat, mmg lama dah teruja n terus beli 10 tin tanpa banyak bicara..
sebab apa?? ok meh sini nak terangkan..

1. anda x perlu senaman. susu ni bertindak sebagai agen utk kenyangkan perut, anda sndr x kan rasa lapar.

2.. anda x perlu rasa lapar. anda boleh makan apa sahaja.. kecuali, elakkan makan nasik atau karbo utk 2 mggu pertama. supaya usus anda diajar mnjd lebih kecil, selepas 2 mggu tu, makan la pe mende yg korang rasa nak makan. tp kalau niat nak kurus cepat.kontrol2 la. jangan kufur nikmat sgt. haha


3. badan anda tidak menggeleber. kebanyakan produk kurus akan buatkan badan jd kendur kan? tp pengamal susu sd2 x kan rasa geleber sebab kulit akan cekang dan menjadi lebih cantik.

4. harga yg murah! rm 144 sahaja setin!!

5.. kputusan yg menakjubkan..

6. hasil dapat dilihat pd saat pertama anda minum susu tersebut

7. rasanya sedap dan enak

8. berbaloi

9. terbaik

10.. sebab payedd yg jual. so anda kena beli !!

hahaha.
ok, kalau minat.. n kalau rasa nak mnjdi lelaki atau perempuan yg lebih cantik. kacak, bergaya dan sbgnya..

sila hubungi saya d talian : 017 4344636 ( payedd)
atau facebook: payedd hazree

saya sedia mmbantu anda sume..

terima kasih!

Sunday, January 15, 2012

LOUIS VUITTON DAMIER WALLET








NICE.. ISNT?? HAHA..

OK, FOR BLACK COLOR.. ITS COME COMPLETE WIF PAPER BAG, DUST BAG, WRAPPING PAPER OF LV, BOX N WALLET ITSELF..

FOR BROWN COLOR.. HAVE NO PAPER BAG..

BLACK ONE RM 250..
BROWN RM 120..

PRICE INCLUDING POSTAGE..

DO MSG OR CALL ME: 017 4344636, PAYEDD
OR EMEL / YM ME. PAYEDD87@YAHOO.COM

TQ

Monday, January 9, 2012

HERMES, CK, GUCCI, LV, ARMANI XCHANGE BELT















rm 100 each..
original leather n steel..
hermes n gucci come wif box n dust bag..

ax dust bag only..

ck just belt only.. haha..

how to contact..

017 4344636- mr payedd.

utk lebih details dan gambr yg lebih banyak. do visit my facebook: payedd hazree
tq

Friday, January 6, 2012

gangbang with condom!










hehehe.. mana ada gang bang.. cuma sambutan hari jadi tuan tanah dngn kwn2 jek.. buat yg x tau.. 4 januari lepas ialah hari ulangtahun kelahiran tuan tanah yg ke 25.

so, semalam.. tuan tanah spend la masa dengan kwn2.. dan kebetulan, si jejaka kacak yg pakai jaket tu pun bkongsi tarikh hari jadi yg sama.. so, buat 2 org dalam 1 masa la.. jimat!

xde pun sambutan over2.. hya makan di pizza dan pastu karoke.. tu pun bingit! haha..

okeh.. x tau dah apa nak cerita. sebab lately mcm xde idea nak buat or tulis blog.. maybe faktor usia.
:P