Tuesday, February 4, 2014

REAL HAIR SERUM TANTHAI ORIGINAL MURAH RM 100 SAHAJA. BELIAN BORONG LAIN HARGA





UNTUK ORDER: 
WHTSAPP 0194434574  *PAYEDD HAZREE
FB : PAYEDD HAZREE

BELIAN BORONG 



REAL HAIR Eyebrow Serum
(Serum pelebat bulu kening & janggut / jambang)
----------------------------------------------------------------------

-------------------------
INFO PRODUK :
-------------------------
•Hanya disapu 1-2 kali sehari, anda akan mendapat kening rambut perapi;
•Ia diekstrak daripada herba semulajadi bagi merangsang sel-sel bulu kening, janggut & misai;
•Membantu mempercepatkan pertumbuhan rambut di kawasan yang dikehendaki spt di kening, misai & janggut;
•Uji klinikal menunjukkan bahawa ia cepat merangsang folikel rambut terutama pertumbuhan rambut baru.

--------------------------------
INFO TAMBAHAN :
--------------------------------
•Serum ini bukan bertujuan untuk menghitamkan bulu;
•Tiada alahan di kening, misai & janggut;
•Telah menjalani ujian klinikal di Amerika Syarikat.

-------------------------------------
CARA PENGGUNAAN :
-------------------------------------
•Titiskan 1 titik serum untuk di sapu di kening, misai & jambang sebanyak 1-2 kali sehari selepas mandi;
•Anda perlu membuat urutan ringkas semasa menyapu di kening, misai & janggut bagi merangsang kulit agar ia dapat diserap terus.

USAGE :
•Drops on the fingertips And should you trim the two sides Massage gently for 1-2 minutes Morning and evening.

-------------------------
KANDUNGAN :
-------------------------
Water, Ethyl Alcohol, Glycelene, Horse Chestnut Extract, Ginseng Extract,VHydrocotyle Extract, Algisium C, Tricosan.

FOR EXTERNAL USE

-------------------------------
HARGA PROMOSI :
-------------------------------
Harga Promosi : RM100.00 (Harga Sebenar : US$ 35.00 @ RM115.00)
Kos Pos : FREE POST
Kandungan : 12ml

Wednesday, December 25, 2013

VIMAX PALING MURAH , PEMBORONG AGEN DIPERLUKAN,. HARGA SERENDAH RM 90 SEBOTOL KALAU BORONG!!! MANA NAK CARII WEHHH!!! ORIGINAL VIMAX UNTUK BORONG


Ingin mempunyai saiz zakar yang lebih BESARPANJANG, dan KERAS?

Ingin melihat isteri anda LEMAS dalam henjutan anda dan mencapai KLIMAKSNYA??  

Ingin membuatkan isteri anda sentiasa SENYUM sepanjang malam KEPUASAN?? 

Ingin bertahan dalam ranjang LEBIH LAMA dan PANCUT pada waktu yang anda inginkan??

Buktikan yang anda lah LELAKI PERKASA untuknya!

Apakah masalah yang kerap berlaku pada kaum lelaki?
Picture
  • Zakar layu dan tidak cukup keras?
  • Zakar terbenam atau tidak cukup besar dan panjang?
  • Sering tiada keinginan untuk melakukan seks kerana penat bekerja?
  • Baru buat 3 minit dah terpancut??
  • Tidak cukup stamina atau tidak dapat memuaskan isteri?
  • Mati pucuk?

Hampir semua lelaki di Malaysia menghadapi masalah yang sama!

Usah risau! VIMAX boleh membantu anda!

Picture
Apa yang VIMAX dapat membantu anda?

  1. Membantu pembinaan zakar yang lebih besar dan panjang!
  2. Menguatkan ereksi dan zakar yang lebih keras!
  3. Meningkatkan keinginan seks dan stamina anda!
  4. Hubungan seks yang tahan lebih lama sehingga isteri anda mengaku kalah!
  5. Membantu bagi yang mempunyai masalah pancutan pra matang!
  6. Aliran darah yang lebih lancar di kawasan zakar!
  7. Yang mati dah hidup semula!

Picture
Bilakah kita boleh melihat hasil VIMAX?

  • Minggu 1 - 4: Paling ketara sekali anda dapat merasai perubahan dari segi keinginan seks dan peningkatan stamina anda.

  • Minggu 4 - 8: Anda dapat rasa prestasi, pembesaran, dan ketebalan dinding zakar anda semakin meningkat.

  • Minggu 9 +: Pada tahap ini anda dapat merasai dan melihat perbezaan peningkatan yang sangat ketara dari segi saiz dan prestasi zakar anda.

Picture
VIMAX adalah sangat SELAMAT digunakan dan TIADA kesan sampingan kerana ia dibuat dari herba semulajadi.

Jika ingin tahu lebih lanjut tentang pil VIMAX, sila klik butang di bawah.

VIMAX kami adalah ORIGINAL yang diimport terus dari Pillsexpert VimaxGroup. Atau wang anda akan dikembalikan jika anda dapati VIMAX kami tidak original.

Disyorkan oleh doktor pakar
Picture
Dr. Mario Dumitrascu :

"Saya mengesyorkan VIMAX untuk setiap lelaki yang ingin meningkatkan kejantanan, stamina, prestasi dan nafsu seksual."




vimax


Daripada : Mizi, Global Herbs Resources
Tarikh : Khamis, Disember 26, 2013Per :  Vimax Lambang Lelaki Sejati

Salam sejahtera sahabatku, 

Sebagai seorang lelaki sejati, apa yang anda inginkan?

  • Inginkan Zakar Lebih Panjang?
  • Inginkan Zakar Lebih Besar dan Keras?
  • Inginkan Tingkatkan Keinginan Seks dan Stamina?
  • Ingin Hentikan Pancutan Pramatang?
  • Ingin Tahan Lama dalam Hubungan Seks?

Segala Keinginan Anda Kini Telah Ada Jawapannya!  Kenapa Lelaki inginkan kehebatan? Saya ingin anda baca keratan akhbar Kosmo di bawah ini:


Kenapa perkara ini terjadi?
Suami tidak mencapai ereksi yang sepatutnya
Isteri tidak pernah atau jarang mencapai orgasma
Suami mati pucuk
Cepat letih sewaktu melakukan hubungan seks
Zakar kecil, pendek serta tidak padat
Isteri bosan kerana suami cepat pancut setiap kali bersama
Kurang keinginan nafsu seks samada dari pihak suami mahu pun isteri

Saya pasti anda faham bahawa hubungan seks merupakan perkara yang amat penting dalam hubungan suami isteri. Mengaku sajalah kerana ini bukan perkara main-main. Laporan Kosmo di atas menunjukkan keretakan rumahtangga berpunca daripada tidak puas dalam hubungan seksual.

Habis tu, tak kan anda nak tengok atau biarkan perkara sebegini berlaku, mungkin pada anda juga?


Anda harus bertindak sekarang!!! Saya ada bawakan berita gembira untuk lelaki yang inginkan kebahagiaan dalam melayari alam rumahtangga. Kalau anda rasa senjata anda sudah cukup 'power' untuk memberikan kebahagiaan kepada pasangan anda, saya rasa anda tidak perlu teruskan untuk membaca info seterusnya dalam laman web ini.

Memperkenalkan Khas Untuk Anda

Vimax Herba Untuk Lelaki


Satu Penemuan Yang Heboh Diperkatakan Di Dalam Media Antarabangsa Tentang Vimax!


Apakah kelebihan dan manfaat menggunakan Vimax?


Memanjangkan zakar sehingga 4 inci dalam masa 3 bulan !
Boleh meningkatkan keinginan seks dan stamina anda
Bagi pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras
Menjadikan Zakar Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum
Memberhentikan  pramatang pancutan mani
Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks
Kesan perubahan akan kekal selamanya

Vimax Hebat Sangat Ke?


Apa benda la  Vimax ni kan?

Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. Ianya 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba-herba terhebat.
Vimax terdiri daripada formulasi herba-herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba No 1 untuk para lelaki.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL .
Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Maklumat Herba Vimax

Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed
Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo. 
Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.

Cayenne Fruit
Digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan 
pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu - tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.

Ginkgo

Kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China. Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama  dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.


            

Ginseng
Digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan.

Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu - tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang


Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?

MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda  dan pembinaan lebih panjang berkekalan

MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam  kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.

MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang 
anda idamkan dan mimpikan selama ini.


Vimax Ada Kesan Sampingan Ke?

Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu  formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak. Vimax 100% Herba Selamat Dan alam bahan-bahan semulajadi. 



Anda Masih Belum Yakin Dengan Vimax? Jom Lihat Testimoni!




Vimax Terbukti Hebat!

Berhati-hati dengan VIMAX Palsu!


Setiap unit Vimax yang diimport dari Canada yang berada di dalam pasaran dipek dan dipasarkan 30 kapsul di dalam botol. Tiada proses pembungkusan semula atau repacking terlibat, produk Vimax yang dipasarkan adalah seperti mana yang diimport dan dibekalkan oleh pihak prinsipal Vimax (pillsexpert.com). berkapasiti 100cc/ 80 cc untuk bekalan suplemen selama 30 hari/ 1 bulan

Pastikan Anda Membeli Vimax Original dari Kami! 

Sudah menjadi bagai satu kelaziman, apabila ada sesuatu produk yang mendapat sambutan di kalangan pengguna, maka akan dihasilkan juga produk tiruan dengan tujuan mengautkan keuntungan yang lumayan. Kesannya pengguna akan tertipu dengan produk tiruan ini. Sudahlah wang banyak dibelanjakan sedangkan hasil tidak diperolehi.

Ini adalah analisa perbezaan Vimax asli dan Vimax tiruan yang latest pada tahun 2013!

Sekali imbas semuanya nampak hampir sama seperti vimax original. Hatta pil juga berwarna perang/coklat seperti vimax ori dengan botol juga mempunyai lot number. Vimax tiruan yang baru ini hampir 90% sama seperti original dari segi packaging. Ini amat mengelirukan customer.

Vimax Asli ada ditampal Hologram? Ada pengimport yang meletakkan hologram pada botol vimax, ada yang tidak meletakkan hologram. Jadi HOLOGRAM bukan penentu  Keaslian Vimax. 


Kami Hanya Menjual Vimax ORIGINAL sahaja!
Jangan tunggu lagi!
Promosi Vimax Original Made In Canada!

Tawaran Sementara Sahaja!
Harga Istimewa!
RM330 Sebotol

RM280 sahaja!

PROMOSI 
RM 180 

Lebih Jimat Dengan Pembelian 2 Botol dan lebih
10 Botol : RM 900
100 BOTOL : RM 7000

Beli Sekarang Untuk Dapatkan FREE GIFT dari Kami! 



Beli 3 Vimax Percuma PRO EXTENDER





Kos Penghantaran
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM10 

PERCUMA!!!



Tunggu Dulu!
Tawaran Pakej Terhebat! 
Vimax&Pro ExtenderDiskaun
Harga Asal
RM460

Kini hanya

RM 250!!
Kos Pos Laju adalah PERCUMA untuk Semenanjung, Sabah dan Sarawak



Kaedah Penghantaran Dengan Pos Laju!

Dijamin Sampai Dalam 2-3 hari bekerja


WHATSAPP 0194434574
EMEL: payedd87@yahoo.com

Selepas bayaran, sila berikan maklumat berikut:
  1. Nama.
  2. Alamat.
  3. Nombor telefon.
  4. Tarikh dan masa bayaran.
  5. Bank
  6. Jumlah bayaran.
  7. Nama Produk- Vimax
Maklumat yang lengkap akan memudahkan proses penghantaran pesanan.



AURA MEN TURBO ADVANCED BY AURA WHITE RM 160 SHJ


~AURA MEN TURBO COLLAGEN~
1st MEN COLLAGEN
10x FRUIT STEMCELL
VITAMIN MINERAL PROTEIN
INCREASE STAMINA & MUSCLE MASS
100% EXOTIC WILD BERRY FLAVOUR

 
OH LELAKI ! PERTAMA DI MALAYSIA AURAMEN TURBO COLLAGEN UNTUK LELAKI YANG INGIN KELIHATAN HEBAT ! SUPPLEMEN HEBAT KHAS UNTUK KAUM LELAKI BERPERISA WILD BERRY YANG LAZAT ! KELUARAN DARI AURAWHITE BEAUTY PRODUK YANG PERNAH MENJADI SATU FENOMENA. AURAMEN NYATA BERBEZA ! 
CUBA DULU BARU TAHU RAHSIA LELAKI UNTUK LELAKI ! LUARBIASA POWER !

Izzue Islam sebagai DUTA AURA MEN 

Kepada kaum lelaki di sana ini suppliment khas untuk anda semua di perbuat dari bahan-bahan terbaik untuk lelaki.



Auramen memberi lebih tenaga kepada mereka selalu letih atau penat. 

Auramen juga membantu kepada mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, kusam, bekas parut, warna kulit tak sekata atau ingin kulit cerah dan gebu auramen ada jawapannya.Kepada kaum Lelaki yang selalu pergi GYM aura menjuga dapat membantu membentuk otot-otot badan dengan cepat tetapi kena sentiasa workout anda akan rasai sendiri.

"Rasai kesannya dalam 7 Hari! Lebih POWER & BERTENAGA"

Perfomance Energy Fuel (Skin.Nail.Hair.Bone.Muscle)

Kelebihan AuraMen Super Advance TURBO -Collagen With Fat Burner and Whey Protein.
✔ Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering.
✔ Membekalkan tenaga&stamina sang lelaki dengan kesan yang luarbiasa.
✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
✔ Membuang angin, toksin&lemak dari dalam badan.
✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.
✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.
✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.
 Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
 Membantu melancarkan peredaran darah.
 Mengatasi masalah prostat&saluran kencing.
 Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.
✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.


 Siapakah yang harus mencuba AURAMEN:
➨ Lelaki yg ada masalah jerawat
➨ Lelaki yg ingin menjaga penampilan
➨ Lelaki yg ingin kulit lebih cerah
➨ Lelaki yg ingin kecergasan
➨ Lelaki setiap kali bangun tidur selalu sakit sendi
 Lelaki yang selalu jer cepat letih
➨ Lelaki yg ingin bentuk badan yg tegap

Kandungan AURA MEN : 
► Collagen Peptide
► Whey Protein
► Butea Superba
► Tribulus Guarana
► Saw Palmetto Extract
► Green Tea
► Hoodia

Cara Penggunaan : 
Mudah sahaja bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari.

Harga Asal :RM180.00
Harga Promotion :RM160.00 (SM) / RM170.00 (SS)

Kami mencari :
Agen : 10jar : RM110
Mini Stokis : 50jar : RM95

Berminat nak order?

PILIHAN CARA MEMBUAT TEMPAHAN : 
1 : ISI ORDER FORM
2 : EMAILKAN ORDER LIST KE   payedd87@yahoo.com
3 : WASSUP/SMS (NO CALL) : 0194434574 

Saturday, December 29, 2012

pre-befday to me.. thanks guys.. :)




my befday lambat lg.. 4 januari.. tp terpaksa diadakan awal sbb im going back to my habitat esok.
bg yg follow my blog.. tau la saya nak ke mana kan? 
kalau bg yg baru baca n baru follow.. ni ha jawapan..

saya akan kembali mengajar di Nanga dap! kembali berkhidmat sbg guru di sekolah menengah pedalaman.. meninggalkan segala kemewahan dan kesenangan di KL utk berbakti.. 

demi cita2 dan minat..saya sanggup. :)


 ini adalah sebahagian daripada adiah yg sata terima dari kwn2..kwn2 mmg pandai n tau apa yg saya nak.. hahaha. thanks guys!


ini nama dia encik pazel.. my rakan niaga dan antara kwn terbaik yng pernah saya ada.. thanks for lumix kamera encik pazel.. juga utk iphone5! hahaha..


ini hanafi, saya, pazel dan juga abg gagah.. azahar noorizan



 gadis pembuat kek yg comel lote.. kak yuslizah.. :) thanks akak utk kek and gift from harrods.. me love u!!!!



encik jutawan kopi.. encik hamizi, kuyee n pembaca berita astro.. encik azman yusof.. thanks tau !













apa pun.. thanks utk hadiah2 ni sume.. tp sebahagian besar adalah hasil belian sndr.. hadiah utk diri sendiri!! hahaha.
itu lagi bagus kan?

ada sapa2 nak kasi hadiah pd saya lagi? sblm saya kembali masuk berangkat ke hutan esok?