Tuesday, March 1, 2011

tuan tanah dan kawan2 baru


hehe.. ni sume kwn2 baru yg tuan tanah kenal kat FB.. kenal x sampai seminggu, terus jd rapat dan mmber kamceng.. bley? hahaha.. ekceli, tuan tanah dijemput khas utk befday si boe khalid atau BK neh.. tuan tanah kenal adik dia jek memula.. si RZ neh..pastu kenal plak si BK.. bila kenal dengan BK, adat la kat FB kan, saling add2 pas nampak mcm 1 kepala kan..

diorg neh plak, sekawan geng yg mmg kamceng, siapa da nama kumpulan lagi, D'Cha.. apaka?? pas ditanya2.Dcha itew maksudnya the Carut.. aiyooh** nampak sgt kumpulan neh kuat melaha.

tp, diorg sangat baik ekceli.. mulut jahat di FB jek.. tp sangat humble.. n tuan tanah sgt suka berkwn n mendapat kwn2 baru yg mcm neh..


neh la si beday Boy.. sentap sebab dia nampak jauh lebih muda walau beza umur tuan tanah dengan dia ialah sekali ganda..lareekk**

ntah apa ilmu dia pakai pun tatau la.. erk!

memula tu..kedatangan tuan tanah sbnrnya ala2 x dirancang.. seba si zol neh la ala2 nak buat kejutan pd ahli Dcha..so, waktu diorg invite memula tu. zol suruh ckp yg tuan tanah x leh join..so, tuan tanah pun buat la mcm tu.. dan mereka sume pakat2 plan nak pulau tuan tanah sbb x hadirkan diri utk befday ketua Dcha katanya..

so, tuan tanah pun menyuruk la di secret recipe berjam2 sebelum dibolehkan masuk kat ktv imbi itu, tp, nan adoo la terkejut dah sbb kantoi ngan bday bot tatkala tuan tanah gegas nak g toilet..

hampeh, time tu jugak ko nak g toilet kan BK.. sentaplah!!

tp, xpela.. tuan tanah sgt enjoy dan berterima kasih pd zol, sebab spedo tuan tanah selama 2 ari kat sana.. hoho.. ye la..diorg buat party befday gerend2.. tuan tanah mana la mampu..
tp, sebab zol cakap, usah risau.. " ko bedal jek apa ko nak, sume ditanggung"..

so, tuan tanah hape lagi.. mmg alhamdulillah la.. semoga bsnes forex ko makin untung ye zol. hahahah

ok, let ngok gambr plak!!

haa.. ni gambr ngan bella.. so comel dis gurl.. sapa nak, sila isi borang!

ni plak ngan epol aka snma.. ni time malam..kat menara tinjau.. HAVEN..

wif nangka..

ni plak si riez.. masa kat setabak times square..

ni kat KTV.. mcm dirancang.. yg hadir sume bkemeja sedondon warna.. heee...



ko hadee wig mcm neh?? hahaha.. beday boy sangat seporting yeah.. best kwn ngan maklok neh


upacara memotong kek.. dari kiri, tuan tanah, riez, bk, epol n nangka.. hahaha..

jemput2 .. choc indulgence resipi rasia.. huuuu


ni plak gambr last yg berjaya diambil sebelum kamera mematikan diri buat selamanya.. n dis time, gambr tuan tanah paling banyak dari org lain.. 1st time neh.. sebab apa? sebab si zol neh suka ambik gambr..selalunya, kalau kuar ngan kwn2 tuan tanah yg lain, mcm kena paksa diorg, baru nak ambik gambr.. sentap** hahaha..

tp ok la jugak kan.. ye la..kita neh tulis blog.. xde gambr kang..org cakap crita syok sndr.. ngerr..

sayang kamera abis time2 camtu, kalau x, leh tayang makanan2 tuan tanah.. hebat ok..hahaha..
ye la.tuan tanah neh, merasa makan kfc pun bila umur dah cecah 22 tahun.. so, dapat makan stik2 bagai neh..kira hebat yg maha sungguh la..

wokeh.. tuan tanah ekceli bz dengan ujian, esaimen n tesis.. so, nak blah dulu.. jap g ada ,map test plak jam 8.. huhu..pastu ada kursus lagi.. T.T..

ok..sehingga bertemu lagi d lain masa..
assalamualaikum ....















4 comments:

  1. Tuan tanah..anda perasan x header anda mcm pic tuan tanah yg lg 1 dh x nmpk??

    ReplyDelete
  2. tekukur jantan: hehe.. yap2.. agak mesra pengguna..erk!

    adie: hee.. perasan.. tp x tau nak buat camne.. hehe..

    ReplyDelete
  3. lama x g puncak tu..

    teringat kisah lama²~
    ouchhhhhh

    ReplyDelete