Tuesday, June 7, 2011

tips kempiskan perut dan besarkan dada


kalau laki2 yg pentingkan kesegakan dan nilai maskuliniti dalam diri, sure nak perut yg kempis, 6pack n dada yg gah terbentang kan?? ok.. here ada beberapa tips yg korang boleh follow..

x kisah sebuncit mana pun, korang akan kurus dan kelihatan segak sekali. tapi kena la buat dan bsungguh2..

jangan mai dok melangut baca, tapi x dak progress apa..

ok.. cara2 dia lagu ni..



(1) Bangun pagi-pagi.
(2) Berdiri tegak. Tundukkan kepala, pandang ke perut.

(3) Bongkokkan badan.
(4) Selak / Buka baju.
(5) Lalu tampar perut berulang-ulang, sambil cakap : "Buat Malu.. Buat Malu.. Buat Malu...!!"
sekian...

p/s: kredit to mustaqim bahadon n google. hahaha

9 comments:

  1. hahahaha!!!
    suspen jer.. bru igt nak ikowt.. hahaha!!!

    ReplyDelete
  2. Ada jgak aku tampar budak nie...

    ReplyDelete
  3. bakry: sila lah. hahaha

    chekgu: eh, membantu ye sbnrnya..psikologi

    ejay: hehe

    ReplyDelete
  4. haha. klakar lah..

    fakhrulzakry.com :)

    ReplyDelete
  5. adedei...gini punya tips pun ade..lawak tol

    ReplyDelete