Monday, August 15, 2011

kasut termahal di dunia


mampu tajuk?? x nak kalah kan.. tetap jugak nak letak kasut termahal di dunia. walaupun....


baik.. tuan tanah mmg la kedeks sket bab2 beli kasut. kalau ada pembaca ingat, sampai senget2 ha tapak kasut tu tuan tanah kerjakan. 3 tahun x tukar2..

so, waktu mmg kebetulan nak cr kasut, tuan tanah g la kat jusco.. mmg niat nak beli kasut pun..
belek2 jenama bonia, santa barbara, polo sume2.. ada dah yg bekenan..

nengok harga, rm500 jek. ok la kan. murahan.. pastu tuan tanah campak balik kasut murahan tu kat tempat dia. kang sengal2 kaki plak pakai kasut memurah..

promoter dia muka dah mcm tin milo sebab dah nak dekat jam 7.. ye la. waktu dia nak berbuka. hahhaa..

so, x pela.. sebabkan muka dia da mcm tin milo, tuan tanah pun pose2 la kat kasut lain plak. ouh,, yg ni lagi murah.. rm245, tapi design very the la kan.. so x pe la..

tuan tanah turn off nak beli kasut sebab sume murah2.. boleh mcm tu?
so, terus turun n oder mcD utk berbuka.. puas tawaf keliling mcD.. br la jumpa tempat kosong. tu pun kena share dengan pasangan laki bini.

xpela kan.. janji ada tempat nak duduk ha. kang org makan duduk, ko makan bejalan kat jusco.

pas azan bunyik jek. pantas minum sampai abis segelas air pepsi. nak refill, segan la plak.

pas jek setel. tuan tanah ingat nak balik la.. tapi, mcm ditarik2 kaki neh supaya naik tingkat atas sekali lagi..
so. ala2 mcm rasukan kan??

seperti diberikan ptunjuk, pantas kaki tuan tanah melangkah masuk sebuah kedai kasut yg ekslusif neh..
ramai ah so dan makcik2 hamil dok tess nak pakai..

tapi tuan tanah tetiba terpandang akan sepasang kasut yg sangat elok buatan.. warna coklat n bertali..

its fit me very well n tuan tanah nampak sangat kacak memakainya.. ok, itu melampau**

tanpa banyak cakap, terus muat dengan size yg display tu. well, kaki model kan? rebah skali g*

dengan pantas, mmbuat bayaran, dan balik dengan hati girang.. mo tau berapa harga??

its rm79.90.. and its from BATA.. x percaya?? silalah ke pusat kasut BATA berhampiran..

design dia skrg dah kemain gempak.. ala2 prada.. erk**

5 comments:

  1. akhirnya yg RM79.90 yg jadi pilihan

    berjimat-jimat sudah

    ReplyDelete
  2. stuju
    cap BATA skrg dh up to date~

    ReplyDelete
  3. smart gak design kasut ni..yg penting design cantik n selesa...^_^

    ReplyDelete