Saturday, September 10, 2011

anak tuan tanah..



haha.. tajuk x nak kalah.. tapi, mmg comel la budak neh.. dulu idop tuan tanah ceria dengan kakak dia.. si gendut raisya.. skrg, adik dia plak.. since kakak dia dah beso.. lets tuan tanah perkenalkan..

aliff hakimi..

eeeeeeeeeeeeeeeeeee.. nama dia si pp merah.. nama kedua dia.. koala bear.. kenapa koala bear? sebab dia asek melekat jek kat badan org. manja n xomel gila. hahaha..

tapi kalau stranger dtg,, terus dia jd anak kanggaro.. n bila stranger duduk jauh2.. br dia keluar n main2 mata.. ala2 mcm suruh dtg ambik dia, tapi bila org datang ambik, terus terkam mama dia or terkam tuan tanah..



n dia br nak start belajar jalan. skrg ni x cekap lagi.. mcm hantu cina

jalan ha.. tangan ke depan. haha
ni la idop tuan tanah sehari2.. sebelum pegi sekolah, akan main ngan dia pepuas sebab pastu kena antar dia g umah nursery.. balik sekolah pun terus main ngan dia.. x penah puas ciom dia ha..

ni plak gambr 2 tahun dulu.. ni kakak dia.. alia raisya.. skrg dah beso dah.. dah jd gadis.. 3 tahun dah usia skrg.. tapi kakak dia lagi tembam dari si pp merah neh..sampai melekat la nama si gendut. heee


cuba ushar lengan kakak dia.. takot x? haha
nak tgk muka kakak dia yg latest?? meh siniiiiiiiiiiiiii



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dah beso dah kan?? masih lagi comel.. tapi dia punya ganad mcm jantan ha. hahaha


kan kan kan?? comel an?? cepat angguk!!! hehehe..


3 comments:

  1. muka kakak ala muka diana danielle tuh...

    ReplyDelete
  2. comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. tomey2 ye aliff hakimi....:)

    ReplyDelete