Tuesday, October 18, 2011

senyuman ikhlas sang GURU


ikhlas ke? haha.. sebenarnya... x!! sebab tuan tanah demam panas, muntah2, sakit kepala, sakit sendi n mcm2 lagi..

tp sebabkan dihambat tugasan sbg guru.. kena la berlakon senyum dan ceria.. maklomla.. sesoerg guru itu merupakan pelakon yg hebat..

hahaha..

eh, perasan x.. kat dunia blog neh..ada 4 nama pendidik muda yg sangat hebat dalam aktiviti blogging..

cuba senaraikan.. sapa yg jawab btol.. akan dapat adiah special nnti.. :P

7 comments:

  1. bila tgk kamu, reminds me of fahrin ahmad
    xtau la apa yg similar ngan kamu berdua but
    tgk picture kamu mmg akan terbayang muka fahrin :)

    really like ur ' kadang2 jadi baik sgt pun susah..'

    ReplyDelete
  2. jadi cikgu mmg besh kan.... fuhhhh

    ReplyDelete
  3. ini cikgu ada sporting tak? hehehe :)

    ReplyDelete
  4. other than u i jz knew ustaz adi yg kiut tue...hahahaa

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    Nametag awak tu yang saya perasan dari tadi tengok blog ni


    I am a teacher as well

    salam kenal dariku

    roy

    ReplyDelete
  6. cikgu payedd
    cikgu shida
    cikgu hairul
    cikgu ibrahim

    **me pengsan

    ReplyDelete