Friday, January 14, 2011

antara botox, surgery, selebriti dan anugerah skrin 2010


tu dia tajuk.. panjang dak? tapi bukan saya nak cakap artis malaysia pakai botox, cucuk, surgery semua.. dak aihh..
satgi kena saman, apa pun x dapat.. dah la belog nyawa2 ikan, buat plak pihak mana2 saman, x ka haru..

botox, vit c, surgery dan sebagainya lagi da jd asam garam dlm kehidupan artis hollywod.. sebut ja, nama yg mula dengan huruf apa? a ka? b ka? c ka, sampai ke huruf x pun ada.. dan d sana, keterbukaan masyarakat terhadap isu ini x yah dipertikaikan. plus, diorg bukan islam pun. nak tgk ka contoh?? lets kita tgk antara mereka yg buat botox dan mengaku buat pembedahan..

ada yg nampak elok, ada yg nampak x elok.

haa.. ada ka? sampai jadi muka lagu mana habaq pun x tau.. kucin ka qimau ka.

dahsyat x? segak sangat ka kalau kita guna botox? cucuk atau surgery? mengubah kejadian tuhan. tudia tuan tanah bg ceramah.. bukan nak kata kita baik.. tapi kalau boleh, elakkan.. takut nanti kalau sampai ajal, nak buang lagu mana plastik idung, plastik dagu semua tu..

biaq la x dan kena tibai kat kubur, kita kena tibai dengan peminat2 dulu.. masyarakat la ni pun bijak dah.. tau mana beza baik dan buruk. apa salahnya kekalkan imej bersih dan suci.. wallah!!


ok, apa kaitan dengan anugerah skrin plak?? ni la tempat yg menghimpunkan semua artis2 berbakat seluruh negara utk diberi pengiktirafan ke atas pencapaian mereka. sapa sini artis?? kan.. kao artis apa? artistry??? pitam**

sempena majlis tu, tuan tanah sempat la bawak dslr yg harga rm 5000 dan ambil gambr kat sana.......

ok3.. saya mengaku, gambr ni dicilok dari FB Oh media!.. kredit to them.. n mintak izin copy ye.. hohoh..

suka tgk gambr2 artis kita la ni. x serupa dulu dah..pandai depa bergaya dan mekap. melets sangat.. tp ada jugak yg x berapa nak kena kalau nampak, siap kena kutuk kao2 lagi.. sila la add oh media dan baca komen3 mereka.. boleh terbarai isi perut kalau dok perati baca betol3..

lets kita tgk..


kak erra x yah cakap la kan.. mmg terakui cantik pun.. kalau x , x kan jd miss malaysia 1993..

rambut walaupun wig, tetap terletak, mekap sangat cantik dan baju sangat boomm.. 5 bintang!!

tiq zaqyah.. gambr ni cantik sebenarnya. cuma maybe lighting x berapa nak kena kot.. solekan tu mmg lagu tu, effect nak bg mata besaq dan kurus muka.. boleh la try pasni kalau sapa2 yg rasa muka ala2 tem2 sket..

wallah!! calon istri..
sapa kata gadis melayu x cantik?? sangat cantik ok. comel dan paling mendapat banyak like dalam semua2 gambr d situ.. sapa nak like lagi? lets kita serang OH media!! hahahaa


ni sapa ?? watie elite ka? jue aziz ka? atau pembaca berita majalah 3 dulu??
x kenai dah.. hehe

rasanya mekap dia paling cantik.. kontras warna merah dan kulit yg mulus serta baju yg sesuai..
kao mmg pakej la scha!!

cantik jugak!!


norish karman.. ok la .. muka dia maybe penat tu. hehe

kak maya matahari.. meriah!

errkk.. lady gaga ka neh?? hehe.. solekan tebal sgt tu.. dan flash.. tu yg jd lagu tu.. kalau sebelah malam, elok la tu..

tu dia.. makyam sempoi.. hahaha.. boleh pecah perut kalau baca komen2 depa kat gambr neh..
ada kata wong fei hung la, ada kata rapunzel la, ada kata kampung lah..
apa pun, tuan tanah sangat kagom dan respek dengan gaya lakonan beliau yg bersahaja dan lawak..
muka nak seriyes je kan.. apapun, dia ni best lah!!


wahhh!! menanges tgk fasha .. cuma rambut ja x berapa nak jd..


anak dan mak.. kao adoo??


rasanya depa ni dua beradik kan? ka salah?? sejuk mata tgk hat ni..


adik natasha hudson...

mak yam nasya aziz.. x pernah kalah gaya.. suka sangat..

dan pemenangnya!!! eja..!!! tetiba**



p/s: ni tuan tanah tujukan kepada artis2 hollywood tau. bukan artis malaysia.. lari sambil buat L kat dahi**

2 comments:

  1. ok2 terserempak ngan entri ni.. kesimpulanye jgn pakai botox! kang esk2 dh xde wet nk buat rawatan lnjutan bagai tu, jd mcm tu la..kedut yg terlebih kedut.. geli lah!

    ReplyDelete