Friday, January 14, 2011

blackberry dan kemeja utk dijual


kat sini, tuan umah ada beberapa barang yg nak dijual sebab x berapa pakai, x minat nak pakai atau x sempat nak pakai.

kan.. alasan sangat, walhal.. tengah sempit.hoho..

baiklah, tanpa melengahkan masa.. lets tgk barang pertama yg mahu dijual..


yaaa.. ini ya tuan2 dan puan2.. hp yg canggih manggih.. hehe.. blackberry bold 9000..
nak jual hp ni sebab duit nak pakai utk tujuan yg lebih penting.. so, let go la apa2 yg rasa boleh jual..

hp ni made in mexico..
beli di sebuah kedai kat Jalan Raja Laut..
masih ada waranty lagi 7 bulan..
xde masalah apa, xde calar apa, xde kerosakan apa..
pembeli akan dapat fullset.. termasuk la memory card 2g, pouch automatik, earphone, kabel, cd dan mcm2 lagi la..

harga dia: RM 650.00.. x de kurang2.. x de tawar2 dah sebab da jual murah dan brg berkualiti. hoho..


ok, seterusnya..
eh.. nak jual tuan tanah ke?? jangan2.. nak jual baju neh ha.. beli tp x pakai2.. so, nak letgo la..

item: baju jenis kain x kedut.. x tau apa nama jenis kain tu..
condition: 9/10.. baru pakai 2 kali..
size: free size, sebab baju ni meregang atau ikut bentuk badan...
next!!

tee yg sangat comel dan x penah pakai lagi.. beli dua aritu.. so, pakai satu jek..
size: S
condition: 10/10
harga: RM 20.00

NEXT!!
kemeja ni seriyes cantik dan melekap di badan sesiapa sahaja.. dengan warna kelabu yg sangat menggamit hati. eh... haha.. dia ada corak sebenarnya , tapi x nampak plak bintik2 putih yg kecil2 di situ.. sangat sesuai utk mereka yg suka nak ranggi jek..

size: XL. tapi jangan trkejut, sebab baju ni made in Korea, so size diorg mmg agak x logik la. so, kalau ikut size org melayu, hanya org bersaiz S, dan M sahaja yg mampu pakai baju neh. kalau L, terkoyak la gamaknya. hoho..

condition: 8/10
baju ni da dipakai banyak kali oleh tuan rumah sebab sangat selesa..
harga: rm 35.00

NEXT!!!



sama tapi x serupa nama dia.. design dan warna hampir nak sama dengan baju yg di atas..
baju ni sangat baru.. bau kedai, x pakai lagi dan masih ada tag harga ye. haha..
tuan umah salah beli size.. sebab baju ni tulis size L, ingatkan L korea, rupanya L malaysia, so dia agak geleber sket.. so, daripada simpan.. baik jual..

condition: 10/10 la..
size: L ( org gemuk pun boleh pakai yg neh. opps)
harga: RM 45.00 ( mahal sket la sebab baru beli.. waktu beli harga dia rm 65.00)


NEXT!!!!





baju kemeja kelabu UNGU.. ini sangat cantik dan selesa pakai.. nipis dan x panas..

condition: 8/10.. da lama da beli baju neh..
size: ikut badan.. M, L pun boleh..
harga: ni paling murah.. RM 25.00



itu sahaja la nampaknya utk arini.. kalau mcm laku, esok2 tambah lagi.. jangan risau, tuan tanah ada belambak2 baju kemeja, tee dan juga singlet n jaket yg x dipakai2..

kalau sapa suka sependa PRIVATE STRUCTURE yg x pakai lagi pun ada jual.. kemeja zara pun ada, singlet mcm2 warna juga tersedia..

wallah.. merapu sudah.. sekian sahaja.. salam!!



19 comments:

  1. baju yg 1st harge bape? ingt nk bli la..

    ReplyDelete
  2. kih2..payed..nie sesi lelongan eh?..bgs2...

    ReplyDelete
  3. cikali: baju tu 20.00..
    hawiz: yap2.. ntah apa plak ak nak lelong pasneh. haha

    ReplyDelete
  4. mcm ne kalo nk bli ? ley pos ?

    ReplyDelete
  5. pos? boleh jek..
    tp kena tampung kos pos la..

    kalau sanggup boleh la.

    ReplyDelete
  6. owh.. hmm.. mcm ok.. nk contct mcm ne ?

    ReplyDelete
  7. emel jek.
    payedd87@yahoo.com

    u kompom nak ke?

    ReplyDelete
  8. huuu aka beli tuan tanah je lah.. :)

    ReplyDelete
  9. mirch.. i pown nak beli jugak.. matilah bidding!!

    ReplyDelete
  10. nak tempah, maner stok yg masih ade? huhu

    ReplyDelete
  11. Blackberry bold tu dah ada pembeli ke? kalu xde berminat gak

    ReplyDelete
  12. adik, penggaris: bb da jual dah. hehe

    ReplyDelete
  13. aduhai....nak sngt kat BB 2..mmbr2 rmi yg dh pki..nak beli baru..alamatnye kene tunggu keje r..hahaha

    ReplyDelete
  14. haha.. cari je kat mudah.com
    banyak ada jual kat situ.. murah2 jek

    ReplyDelete
  15. hahaha..taw2...tp xsure betul ke x coz mmbr penah kena tipu..=(

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum ... nak tanya niee ...nak p ambik dekat you or you hntar?

    ReplyDelete
  17. Baju yang last sekali tu masih ade stok tak?

    ReplyDelete